hyundai-45-rear-tsr-e2e
Utrip mesta · mobilno

Hyundai prihaja na avtomobilski salon v Frankfurtu s povsem novim i10, pri tem pa bodo predstavili še inovativen in v tem trenutku še zelo skrivnosten Hyundai 45 Concept.

Hyundai bo s konceptom Hyundai 45 Concept predstavil električno prihodnost, kot so si jo zamislili pri Hyundaiju. Oglato obliko so črpali iz modela 45, ki so ga kot prvega proizvajali v 70. letih prejšnjega stoletja. Luči LED so kot grafika iz kakšne igrice z igralnega sistem Atari in se oglati obliki še kako podajo. Z novim konceptom bo Hyundai predstavil evolucijo filozofije “Sensuous Sportiness”, s katero bodo okrepili emocije, ki jih lahko doživimo skozi dizajn. Pri tem nameravajo vpeljati nove rešitve v inovativne mobilne izzive. Koncept 45 bo poganjal izključno elektromotor, več podrobnosti o njem pa bomo izvedeli na prihajajočem avtomobilskem salonu v Frankfurtu.

Kreativne komunikacije d.o.o. Car Show Portorož: The Art of Modern Mobility Rolls-Royce Ghost Zenith Collection Rolls-Royce Ghost Zenith Collection: sklepno dejanje pred prihodom nove luksuzne limuzine Audi RS 6 Avant Audi RS 6 Avant: karavan za ‘fotre’ z dirkaško žilico Fluid-1S Fluid-1S: električno kolo nove generacije ·