Hyundai Le Fil Rouge
Utrip mesta · mobilno

Naj bo limuzina ali SUV, vsi prihodnji Hyundaievi avtomobili si bodo oblikovne poteze sposodili pri tem izredno prepričljivem konceptu. Hyundai Le Fil Rouge je moderna interpretacija konceptnega Hyundaia Coupe iz leta 1974, ki so ga obudili v duhu nove oblikovne mantre, ki temelji na Sensuous Sportiness oziroma čutni športnosti.

Kot že rečeno, se bodo vsi prihajajoči Hyundaievi avtomobili zgledovali pa najnovejšem konceptu. To velja za limuzine in SUV-je. Koncept ima podobo zapeljive limuzine, ki se  je ne bi niti malo branili, če bi ugledala luč sveta v takšni obliki. Le Fil Rouge je zagotovo eden izmed najbolj privlačnih avtomobilov, ki je kadarkoli nosil Hyundaievo značko. Morebiti pa bomo v prihodnje priča tako elegantni limuzini pod okriljem blagovne znamke Genesis.

Pri konceptnih avtomobilih so futuristične notranjosti nekaj povsem običajnega, kar lahko rečemo tudi za koncept Le Fil Rouge, v katerem se osrednja konzola razteza skozi vso dolžino, od prednjega proti zadnjemu delu. Koncept je bil zamišljen s štirimi udobnimi sedeži in ogromnim panoramskim vetrobranskim steklom, ki še poveča občutek svobode in lahkotnosti. Hyundaiev koncept se od ostalih razlikuje še po eni lastnosti. Še vedno ima volanski obroč in stopalke. Pri tem konceptu avtonomna vožnja ni v ospredju, saj se vse vrti okoli dizajna in čutne športnosti.

Galerija – Hyundai Le Fil Rouge

Hyundai Le Fil RougeOdpri galerijo
Bentley Bentayga Hybrid Bentley Bentayga Hybrid: najbolj ekološki Bentley vseh časov Rimac Concept Two Rimac C_Two hypercar: Hrvaške sanje presežkov 2018-polestar-1 (13) Polestar 1: Vrnitev velikega švedskega kupeja R-DAM_902704 Renault EZ-GO: tako Renault vidi prihodnost · · · ·