Umetnost iz jeansa
V zraku · buzz buzz · V zraku · dizajn

Številni umetniki ne ‘zaupajo’ klasičnim umetniškim materialom, kot so barve, kamen, glina, les itd. Ian Berry je eden od takšnih. Odkril je namreč prav posebno nišo. Namesto barv za svoje detajlne umetniške slike uporablja jeans oz. koščke le-tega.

Umetniki v želji po izstopanju iščejo načine, s katerimi bi se razlikovali od drugih. Ian Berry je svojo nišo odkril v jeansu. Njegova ustvarjalna delavnica tako ni polna barv, pač pa gore oblačil iz jeansa.

PREBERITE ŠE: Bela majica + jeans = trend, ki nikoli ne gre iz mode

S spretnim kombiniranjem koščkov različnih odtenkov izdeluje neverjetno detajlne umetniške slike. Njegova dela se osredotočajo na melanholične prizore urbanega okolja in orisujejo manj glamurozno plat življenja v mestu.

In zakaj ravno jeans? Ker Berry meni, da je jeans sestavni del urbanega življenjskega sloga.

Galerija – umetnost iz jeansa:

Umetnost iz jeansaOdpri galerijo

Mermaids Hate Plastic Morske deklice sovražijo plastiko – človek v življenju zavrže 10 tisoč plastenk! Mladič orjaške pande pade z odra med razstavo mladičev pande, rojenih v letu 2016. 29. september 2016, raziskovana baza Gian Panda Breeding v Chengdu, provinca Sečuan, Kitajska. Fotografije, ki so zaznamovale leto 2016 (Reuters) Facebook nas dela manj srečne Raziskava je pokazala, da nas Facebook dela manj srečne Bi preživeli pasti v filmu Sam doma? Bi v resničnem življenju preživeli pasti iz filma Sam doma? · · · · · ·