iCar
Utrip mesta · mobilno

Pred časom je odjeknila novica, da bo Apple začel izdelovati avtomobile. Pozneje se je izkazalo, da gre bolj kot ne le za govorice. Novica je navdihnila podjetje NeoMam Studios, ki je izdelalo kolekcijo vozil iCar. Oblikovalci so si zamislili, kako bi bila videti Applova vozila, če bi bila osnovana po vzoru Applovih izdelkov, kot so iPhone 7, MacBook Air, Macintosh ipd.

Vas zanima, kako bi bili videti iPhone, MacBook Air, Macintosh in drugi Applovi izdelki, če bi bili avtomobili? Potem ste na pravem naslovu. Novica, da bo Apple izdeloval avtomobile in njihovi naprave, so navdihnile oblikovalce pri NeoMam Studios, ki so za podjetja ClickMechanic pripravili serijo dizajnov iCar.

PREBERITE ŠE: Lastniki Applovih naprav lažje dobijo bančno posojilo kot lastniki Androida

Za katerega od Applovih kultnih izdelkov si želite, da bi nekoč postal avto?

Galerija – Applovi izdelki kot avtomobili:

iCar AirOdpri galerijo

Leteči motocikel BMW BMW in Lego sta izdelala leteči motocikel Leteči motocikel Hoverbike Scorpion 3 Scorpion 3 – prvi leteči motocikel, ki ga bo moč kupiti PAL-V Liberty PAL-V Liberty: prvi serijski leteči avtomobil že leta 2018 Skuter Velocifero MAD Velocifero MAD – zložljivi električni skuter za osvajanje brezpotij · · ·