icemule
Utrip mesta · dom

Ste šli kdaj na izlet, kamor ste vzeli tudi hrano in pijačo, skrbno zapakirano v hladilno torbo, ter ob nošenju le-te škrtali z zobmi in jo nekajkrat prekleli? “Pa kako je lahko tako štorasta za nosit’?!” na primer. Temu zdaj lahko naredite konec, saj je na trgu nahrbtnik, ki bo vodo in sadje ohranil prijetno hladne.

Icemule Boss bo marsikomu olajšal logistične napore ob pripravi na piknik ali izlet, saj ga krasi kar nekaj uporabnih lastnosti. Prva je ta, da je zelo udoben za nošenje. Trakovi okoli bokov so dodatno oblazinjeni, na hrbtni strani pa so blazinice celo zračne. Precej lahko ga je tudi napolniti in izprazniti, saj je opremljen z ohišjem Tri-Fold DriTop™, ki omogoča preprost dostop do hladilnih predelov. Notranje stene ohišja so sestavljene iz kar 3-centimetrske pene PolarLayer XT™ Insulation, kar bo led hranilo kar nekaj dni. Icemule Boss pa ni samo hladilni nahrbtnik, saj je opremljen še s tremi velikimi dodatnimi vodotesnimi žepi, ki niso hlajeni.

Prava stvar za piknike, torej. Cena za Icemule Boss je 255 evrov.

Galerija – Icemule Boss: nahrbtnik, ki je hkrati hladilnik

Icemule Boss: nahrbtnik, ki je hkrati hladilnik.Odpri galerijo
1000-500-citymagazine-cover (2) Kavč, ki se spreminja v različno pohištvo adadadadsadasd Pohištvo s človeškimi ‘napakami’ NNNJQ2sbDATx Kako opremiti moško stanovanje? muista-fidget-chair-27738 Muista: stol za aktivno sedenje · · ·