Majica Iconspeak
Utrip mesta · moda

Na potovanju je nepoznavanje jezika lahko velika ovira. Sploh če se izgubite na odročnem kraju in se ne znate sporazumevati z lokalnimi ljudmi, ki običajno ne govorijo angleškega jezika. Kaj pa če vam povemo, da lahko od zdaj komunicirate s komerkoli s pomočjo majice, in to brez poznavanja jezika. Predstavljamo vam Iconspeak, majico z univerzalnimi simboli, ki govori namesto vas!

Iconspeak so kratke majice za moške in ženske, ki pa takoj ne izdajajo svoje prave vrednosti, saj se zdi, da gre za še ene majice s potiskom. Vendar pa simboli, ki krasijo to kolekcijo oblačil, tam niso zaradi lepšega. Ne, ti simboli so namenjeni lažjemu sporazumevanju tam, kjer se ne morete sporazumevati v istem jeziku.

PREBERITE ŠE: Razvoj moških in ženskih klobukov v zadnjih 100 letih

Ni vam torej treba biti poliglot ali obvladati pantomime, da premagate jezikovne ovire. To namesto vas z univerzalnimi simboli naredi majica Iconspeak. Ko torej ne veste, kako ljudem sporočiti, da želite pivo, prenočišče ali mehanika, zgolj pokažete na ikono, in ta bo ”prevedla” vašo željo. To vas bo rešilo blamaže, ki bi si jo lahko privoščili z obupnim poznavanjem tujega jezika ali čudnimi kretnjami. ”Poliglotske” majice si lahko omislite tu: iconspeak.world.

Majica IconspeakOdpri galerijo
Nakit z navdihom arhitekture in tehnologije Nakit z navdihom arhitekture in tehnologije Svetlana Jaćović (Svetlana Jaćović), kolekcija Kolekcija "S" // Collection S 3. dan LJFW: modna rapsodija tretjega večera ''Neolikan'' nakit Nakit za tiste, ki radi preklinjajo MiroMisljen (Miro Misljen), kolekcija Samotna gora // Lonely mountain 2. dan LJFW 2016: doza mode naravnost “v žilo” ·