Kuhinjski pripomočki v drugi vlogi
V zraku · buzz buzz

V kuhinji vam ni treba eksperimentirati samo s sestavnimi, ravno tako lahko eksperimentirate s kuhinjskimi pripomočki. Zakaj bi zavrgli stare skodelice, prazne steklenice, pribor in odslužene zajemalke, ko pa lahko postanejo vaze, svetilke, obešalniki in svečniki? Za vas smo pripravili nabor idej, kako lahko odslužene kuhinjske pripomočke uporabite še drugače.

Eksperimentiranje v kuhinji se lahko mnogokrat izkaže kot odlična poteza. A to ne le, kadar kuhate. Številne kuhinjske pripomočke namreč povozi čas ali pa preprosto oddelajo svoje. Toda zakaj bi romali v smeti, ko pa jim lahko vdahnete novo življenje, s tem ko jim namenite drugo vlogo. Ne le da boste s tem na zanimiv način popestrili stanovanje in privarčevali, tudi spomini bodo ostali doma.

PREBERITE ŠE: Misen: je to najboljši kuhinjski nož na svetu?

Oglejte si domiselne ideje, kako lahko kuhinjske pripomočke uporabite še drugače in tudi sami pustite domišljiji prosto pot. Ni razloga, da bi zavrgli starinsko/odsluženo kuhinjsko opremo, ko pa lahko z malo domišljije stara kuhinjska deska postane stojalo za tablico, strgalo stojalo za pisala in valjar obešalnik.

Kuhinjski pripomočki v drugačni vlogiOdpri galerijo

To je Kirby Jenner! To je Kirby Jenner, lažni dvojček Kendall Jenner Prince-Charles-vampire-744291 Neverjetna dejstva, za katera ste bili do zdaj prepričani, da so laži Ljubezenski napoj Odkrili ”ljubezenski napoj”, ki naredi moške 15 odstotkov privlačnejše Cedijo se jim sline: 10 moških poklicev, ki so ženskam najprivlačnejši Cedijo se jim sline: 10 moških poklicev, ki so ženskam najprivlačnejši · ·