Ideje za božična darila 2018: darila za športne navdušence pod 50 evrov
Utrip mesta · šport

V skoraj vsaki družini se najde kdo, ki ga tudi med božičem bolj kot prehranjevanje z dobrotami zanima športno udejstvovanje. Še sreča, da vam ni potrebno ugibati, kakšno božično darilo bo razveselilo to osebo. Da bo letošnje obdarovanje še posebej čarobno, smo pripravili nekatere ideje za božična darila.

Seveda govorimo o športnih rekvizitih, ki bodo pripomogli k temu, da bo vadba še kvalitetnejša in zabavnejša.

Božično-novoletne praznike je z gotovostjo mogoče označiti kot strup za denarnico. V tem času verjetno ne boste prihranili denarja, a z idejami za božična darila, ki smo jih pripravili, se vsaj ne boste znašli na robu bankrota.

Predstavljamo vam ideje za darila, ki so primerja za športne navdušence. In zanje vam ne bo potrebno ošteti več kot 50 evrov. Obdarovanci se bodo darila razveselili ne glede na to, s katero atletsko aktivnostjo se ukvarjajo.

Galerija – Ideje za božična darila 2018

Hitrostna kolebnica Venum Challenger Odpri galerijo

Foto: Robert Balen Kdo so mladi upi slovenskega alpskega smučanja? M&L_Take it everywhere Melon & Lime: slovensko-hrvaška naveza s prvo povezano podlago za jogo na svetu scatteredsensors_caddie_Reduced Najboljši sledilci telesne aktivnosti in športi, za katere so najbolj primerni IMG_4349 Je supanje zabava ali šport? Oboje. · · · ·