darila 2018
V zraku · tehnologija

Tehnologija je dodobra spremenila naša življenja. Če si želite stopiti v korak s časom, je pravzaprav nujno, da se spoznate s tehnološkimi trendi. V letu 2018 je luč sveta uzrlo veliko novih naprav, ki se bodo izkazale tudi v vlogi božičnega darila.

Preden se odločite, katero darilo izbrati za svojega bližnjega ali bližnjo, morate najprej pomisliti na njegove oziroma njene interese.

Če se oseba, ki jo želite obdarovati, navdušuje nad tehnologijo, potem ni razloga, da ji ne bi privoščili katere od naprav, ki jih najdete v spodnji galeriji. Enako velja tudi, če menite, da vaš prijatelj izgublja stik z modernizacijo in bi ga bilo potrebno poučiti o novostih na tehnološkem trgu.

Izbor je sestavljen iz široke palete tehnoloških izdelkov. Za vsakega se bo našlo nekaj – tako za tiste ljudi, ki jih želite razveseliti z manjšo pozornostjo, kakor za tiste, ki jim želite nameniti veličastno darilo.

Galerija – ideje za božična darila 2018

Tablica Microsoft Surface Go Odpri galerijo

Tehnološko razstrupljanje: aplikacije in pripomočki za odvajanje od pametnega telefona. Tehnološko razstrupljanje: aplikacije in pripomočki za odvajanje od pametnega telefona Samsung_1_foto Helena Srakar, Directa Prvi Samsung center v Sloveniji just-cause-4-key-art 3 nove računalniške igrice, ki te bodo popolnoma zasvojile Passenger-Drone-2 Astro Elroy: ‘dron’, ki samodejno pelje potnike · · · ·