Ideje za božična darila 2018: modna darila za 30-letnico
V zraku · buzz buzz

Večina žensk najde svoj slog do 30 leta. Če imate starejšo sestro, prijateljico, sodelavko, znanko, ki je že vstopila v trideseta in ima rada modo, jo potem morate razveseliti s kakšnim modnim darilom. Če še nimate v mislih, kaj izbrati, so tu zanimive ideje za božična darila.

Če je vaša 30-letna obdarovanka ljubiteljica mode, je boste z modnim darilom zagotovo razveselili. Morda se ne spoznate na modo, a nič zato! Klasični kosi, preprosti detajli in prikupni dodatki so zadetek v tarčo.

Razmislite o tem, kakšen je slog vaše obdarovanke in skladno s tem izberite kose, za katere veste, da ji bodo všeč in jih bo nosila. Tudi mi smo pripravili nekatere ideje za božična darila, ki jih lahko jemljete kot navdih.

Galerija slik – Ideje za božična darila 2018

Balerinke Burlington Lollilips Odpri galerijo
Pariz, Francija Top 7: najlepša božična drevesa na svetu Hirzutizem 5+ telesnih značilnosti, ki jih boste morda videli le enkrat v življenju lego-hogwarts-main Največji set lego kock za vse ljubitelje Harryja Potterja shutterstock_1042905718 Zakaj je Coca-Cola v McDonald’su boljšega okusa, kot če jo pijete drugje? · · · ·