Ideje za darila 2018: odštekana darila za prijatelje, ki obožujejo hrano.
V zraku · buzz buzz

Gurmani so trd oreh. Zanje je težko nakupovati darila, saj marsikdo sovraži, če jih označimo za gurmane. Ker radi kuhajo in jedo, se vedno spomnimo, da bi jim kupili kaj, kar je povezano s kuhinjo. In to je verjetno tudi najbolj varna rešitev. Oglejte si naše ideje za božična darila, ki bodo prinesa svež zrak v njihovo kuhinjo.

Če niste gurmani in vam kuha ne predstavlja čisto nič, potem ne poznate občutka zadovoljstva, ko razveselite vašo kuhinjo z novo pridobitvijo ali poskusite novo sestavino/jed.

Ideje za božična darila, ki smo jih pripravili v galeriji slik, bodo dokazale, da ljubezen resnično gre skozi želodec. S kakšnim izmed teh daril se boste zagotovo prikupili gurmanu (v upanju, da vam pripravi kakšno okusno jed).

Galerija slik – Ideje za darila

Darilo za gurmana, ki pač MORA telovaditi, a komaj čaka, kdaj bo jedel.Odpri galerijo
2012-movie Znanstveniki so ugotovili, katero leto je bilo najhujše v zgodovini civilizacije Nizke ženske in visoki moški imajo najsrečnejše razmerje – zakaj je tako? Nizke ženske in visoki moški imajo najsrečnejše razmerje – zakaj je tako? Smrečice, kapice in smola na obrveh so hit letošnjega božiča. Smrečice, božičkova kapica in smola na obrveh so hit letošnjega božiča Ko gre za izgovore za bolniško, so lahko vsi ljudje na tem svetu kreativni. Letošnji izbor najbolj neumnih izgovorov zaposlenih, zakaj niso prišli v službo · · ·