Ideje za božična darila 2018: premišljena in ‘draga’ darila pod 20 evri.
V zraku · buzz buzz

Če se še niste spravili k nakupovanju božičnih daril, sočustvujemo z vami. Vsi vemo, kako težko je najti posebno darilo dva tedna pred božičem. Cene so ponavadi visoke, tisto, kar si želite, pa ni v ponudbi. Zato obstaja splet, ki ponuja nore ideje za božična darila, ki so zelo poceni, videti pa so prestižno.

V času obdarovanja smo verjetno vsi na ‘budžetu’. A zakaj bi se naše finančno stanje moralo poznati tudi na darilih, če lahko kupimo izdelke, za katere se zdi, da so zelo dragi, a so v resnici poceni.

Ne pozabite sneti etikete, preden darila izročite obdarovancem! Zavijte jih v lep papir in si prislužite naziv osebe, ki je obdarila svoje najbližje z najboljšimi darili. A jim ne poveje, kako vam je to uspelo.

Galerija slik – Ideje za božična darila 2018

Glasovni izris ArtsyVoiceprintOdpri galerijo
roxanne-desgagnes-87838-unsplash Top 10: najbolj neverjetna znanstvena odkritja leta 2018 Dih jemajoče fotografije izoliranih plemen, ki nas opominjajo, kje so naše korenine Dih jemajoče fotografije izoliranih plemen, ki nas opominjajo, kje so naše korenine Del telesa, ki ga med kopanjem najprej umijete, pove nekaj tudi o vaši osebnosti, Del telesa, ki si ga med tuširanjem najprej umiješ, pove o tvoji osebnosti več, kot si misliš! shutterstock_324699287 10+ dejstev, v katera smo slepo verjeli, a so lažna · · · ·