Ideje za darila 2018: darila za osebo, ki živi življenjski slog brez odpadkov (zero waste).
V zraku · buzz buzz

O posledicah, ki jih imamo ljudje s svojimi dejanji na okolje, so nekatere osebe močno ozaveščene. In dejansko poskušajo s svojimi dejanji spremeniti svet. V svoji bližini zagotovo imate osebo, ki prakticira življenjski slog brez odpadkov, kar hkrati pogosto tudi pomeni, da takšna oseba zavrača potrošnjo. In takrat sploh ni lahko najti ideje za darila. Zato smo sestavili seznam daril, ki ne bodo romala naprej, ampak jih bodo dejansko uporabljali.

Oseba, ki se zanima za življenjski slog brez odpadkov, ima resnično specifične želje. Verjetno ni najbolj smiselno, da jim prinesete darila, katerih uporaba proizvede veliko odpadkov. Najbolj smotrno bo, če naredite dobro naložbo v stvar, ki bo trajala dolgo časa.

Način, na katerega živimo, nam včasih ne dopušča živeti zeleno, zato je doseganje življenjskega sloga zero waste včasih težko. A dejansko obstajajo nekatere stvari, s katerimi boste svojim bližnjim olajšali njihovo pot brez odpadkov. V galeriji slik so nekatere ideje za darila 2018.

Galerija slik – Ideje za darila 2018

Zobna ščetka iz bambusa Nature CareOdpri galerijo

moska darila 2018 Ideje za božična darila 2018: najboljša darila za moške pod 50 € shutterstock_459775861 Katera 4 astrološka znamenja bodo v 2019 najsrečnejša? shutterstock_341434952 15-sekundni trik za zavijanje daril, ki vas bo rešil v zadnjem trenutku maxresdefault (4) Ta preprost matematični trik bo tvoje prijatelje prepričal, da si genij · · · ·