DARILA ZA SIMPATIJE
V zraku · buzz buzz

Božično-novoletni prazniki s seboj prinesejo celo vrsto aktivnosti, ki jih lahko počnete s svojo simpatijo. Naj samo omenimo drsanje, božične zabave in božični filmski dogovor. Zatakne se le takrat, ko je potrebno najti primerno darilo.

V zadnjih tednih pred božičem ste našli novo sorodno dušo, s katero ste se odpravili na nekaj zmenkov. Ker vsaj uradno še nista v zvezi, se vam v glavi poraja vprašanje, kakšno darilo ji nameniti. Verjetno je ne želite šokirati z ekstravagantnim darilom, zaradi katerega bo trpela tudi vaša denarnica. Po drugi strani je potrebno priznati, da boste v primeru, da ne boste kupili nič, izpadli brezčutni. Kaj storiti?

Proces izbiranja darila za prijatelje in družinske člane običajno ne zahteva prevelikega napora. Je pa zato veliko težje najti primerno darilo za osebo, s katero ste pravkar ‘začeli hoditi’.

Čeprav še ne morate vedeti, ali boste s tem človekom preživeli preostanek življenja, pa majhna pozornost gotovo ne bo odveč. V spodnji galeriji smo zbrali 10 predlogov, ki bodo na obraz vašega partnerja/ke narisala nasmeh.

Galerija – ideje za darila 2018

Set dišečih svečOdpri galerijo

Ne piši tega v sporočilu, če ne želiš vzbujati dvoma. Ne piši tega v sporočilu, če ne želiš vzbujati dvoma 6 astroloških znamenj, ki so vedno pripravljena na kreganje 6 astroloških znamenj, ki so vedno pripravljena na kreganje maxresdefault Ta prisrčen božični oglas dokazuje, da nekatere stvari razumemo šele, ko postanemo starši ABMC_Unit_03743R_preview.jpeg 8 načinov, kako se med prazniki izogniti bankrotu · · ·