igazabol-szerelem-tabla-tokeletes-cosmopolitan
V zraku · buzz buzz

Pa je ponovno prišel najlepši čas v letu – december. Zdaj vam je tudi uradno dovoljeno, da se uležete na kavč, s pokovko v eni roki, s pijačo v drugi in dolgo v noč gledate božične filme. Če jih imate tako radi, ste verjetno že napisali Božičku pismo, da vam prinese kaj filmsko obarvanega. Če veste, da jih ima rad tudi kdo od vaših bližnjih, vam potem ne bo treba iskati idej za darila 2018, ampak smo jih mi pripravili za vas. “Merry Christmas, ya filthy animals.”

Nori božič, Božiček, Sam doma, Kako je Grinch ukradel božič … to so verjetno najbolj znani praznični filmi, ki so kadarkoli nastali. Na televizijah jih vsako leto vrtijo v decembru, zato so že nekaj let naznanilo, da je praznična sezona v polnem teku.

Mnogim se želodec obrača ob misli na božične filme, ki se že več desetletij vrtijo na televiziji. Bolj všeč pa so privržencem, ki si december rezervirajo za ogled ‘evergrinov’. Če veste, da je oseba, ki vam je zelo blizu, s takšnimi filmi obsedena, vam svetujemo, da jo letos presenetite z darilom, ki je povezano z božičnimi filmi. Nekatere ideje za darila 2018, ki so filmskim oboževalcem pisana na kožo, so v galeriji slik. Pokukajte. Vredno bo!

Galerija slik – Darila za osebe, ki so obsedene z božičnimi filmi

Sam doma: jopaOdpri galerijo

Skrajno neokusno: stvari, ki jih moramo nehati govoriti samskim dekletom Skrajno neokusno: stvari, ki jih moramo nehati govoriti samskim dekletom shutterstock_367651742 Lonely Planet: 10 svetovnih regij, ki bodo v 2019 vredne vaše pozornosti shutterstock_383646478 10 stvari, ki jih lahko naredi samo Lady Gaga Ideje za darila 2018: darila za osebo, ki živi življenjski slog brez odpadkov (zero waste). Ideje za darila 2018: darila za osebo, ki živi po načelu brez odpadkov (zero waste) · · · ·