cover
V zraku · tehnologija · gadgeti

Bližajo se časi, ko bo treba zaviti v trgovine in si pripraviti zalogo daril za božično-novoletne praznike. Ste v dilemi kaj kupiti? Dobrodošli v klubu! A brez skrbi. Za vas smo naredili izbor izdelkov, ki so popolno darilo za lastnike iPhona 6. In glede na to, da se ti prodajajo kot vroče žemljice, imate v družini ali med prijatelji gotovo nekoga, ki si ga lasti.

Lastniki iPhona za svoj telefon ponavadi zahtevajo najboljše, zato vam to tudi ponujamo. Vsi s šestico se vam kar ne bodo mogli zahvaliti.

Kolekcija Evernote Pfeiffer (20 – 40€)

Evernote je sicer aplikacija, ki vam pomaga na splet spraviti vse informacije, dokumente in beležke ter zbrano sinhronizirati z različnimi napravami. Namenjena je shranjevanju podatkov, videov, teksta in slik. S kolekcijo Pfeiffer pa je sedaj svojo pisarniško ponudbo razširil iz digitalnega še v resnični svet. Torej obratno, kot smo vajeni. V pisarniške izdelke iz orehovine so prenesli isto filozofijo kot velja v virtualnem svetu, v upanju, da se bo iPhonu in drugim Applovim napravam godilo le najboljše.

Zvočnik Definitive Technology W7 (320€)

Brezžični zvočnik W7 je narejen iz podobnega materiala kot iPhone. Vsekakor pa imata skupno minimalizem in vrhunsko kvaliteto. Zvočnik krasijo le štirje gumbi, vse ostalo se upravlja preko iOS aplikacije. Če iščete zmogljiv zvočnik, ki zapelje z zvokom kot Sirene, ne iščite drugje.

Baterijski ovitek CLOT (50€)

Zna se zgoditi, da boste iPhone, oblečen v CLOT, zamenjali za sladoledni sendvič. A v resnici gre za baterijski ovitek Gummy 9000, za ”sendvič” z 9000 ”kalorijami” (beri baterijo s kapaciteto 9000 mAh), kar pomeni, da lahko napolni iPhone kar trikrat preden se mora z energijo okrepčati tudi sam. Ima dva USB vhoda, kar pomeni dvakratno hitrost polnjenja.

Olloclip 4-in-1 leča (63€)

Za razliko od DSLR fotoaparatov, si pri iPhonu ne morete privoščiti luksuza dodajanja in odstranjevanja leč. Lahko pa uporabite lečo Olloclip 4-v-1 in še izboljšate že tako odličen fotoaparat. Nastavek, ki je fisheye, makro (10x in 15x) in širokokotna leča v enem. In čeprav gre za sofisticiran izdelek, ga je otročje lahko uporabljati in (od)montirati.

Bluetooth gramofon Gramovox (320€)

Boardwalk Empire (TV serija iz časa prohibicije), ti lahko predstavimo bluetooth? Gramovox je včerajšnji dizajn (iz 20′) z modernimi dotiki, med drugim z brezžičnim dometom 10 metrov in avtonomijo med 12 in 18 ur.

PREBERITE ŠE: iPhone 6 triki, ki jih ne znate, pa bi jih morali

Zvočnik Aether Cone (320€)

Če želite podariti brezžični zvočnik, ki izgleda tako dobro kot zveni, potem je tale stožičasti Aether pravi za vas. Njegov modern dizajn dopolnjuje glasovno upravljanje, upravljanje preko aplikacije in gestikulacije. Tako hitro, kot se na obiskih mladina priklopi na wi-fi signal, se Aether prek wi-fija poveže z morebitno glasbeno bazo.

Ščitnik za iPhohe 6 (480€)

Tako kot avtomobili potrebujejo odbijače, ga tudi iPhone. Čeprav je Dimple od Squaira drag ”špas”, pa ta super kvalitetni ščitnik iz mešanice aluminija (ki se uporablja pri letalih) upraviči svoj ceno. Tehta vsega 17,5 grama (nič več kot bi tak plastičen ovitek) in zaščiti najbolj izpostavljene dele telefona, to je robove. iPhone v njega in iz njega skoči v trenutku in brez kakršnihkoli težav. Ulit mu je kot dekletom maturantska obleka.

Termalna kamera Seek (160€)

Če bi radi pogled stvora iz Predatorja, potem boste s kamero Seek, ki zgleda kot mini kompaktni fotoaparat, prišli najbližje in najceneje temu občutku. Je detektor toplote, ki se pritrdi na dno iPhona, s čimer dobimo pogled, ki ga prosto oko samo ne zazna. Odpre sem nam nov svet- z njim lahko prišparamo pri kurjavi, odkrijemo kaj se skriva za grmovjem, kje pušča voda ali plin, ipd. Verjetno bodo pragmatične razloge hitro dopolnili tisti bolj radovedni, ki jih boste potem z veseljem delili na socialnih omrežjih. Toplotna kamera je pač nekaj posebnega.


keys-to-go-ipad (1) Logitech Keys-To-Go: iOS tipkovnica ”za s sabo” 1409848066000-dyson-360-eye-hero 2 Dyson 360 Eye: revolucionarni robotski sesalec ipad-foosball iPad Foosball – miza za namizni nogomet z ročkami in digitalno zelenico TAO-Wellness-1 2 Trije pametni izdelki, s katerimi boste ostali “fit” tudi, ko ste primorani sedeti · · ·