božično-novoletni dekor (Foto: Shutterstock)
Utrip mesta · dom

Iščete ideje za božično-novoletno darilo za nekoga, ki ljubi vse, kar je povezanega z dekorjem? Če je vaš obdarovanec ali obdarovanka velik ljubitelj tovrstnih stvari, boste s temi prazničnimi darili za dom vsekakor vzbudili iskrico v očeh in toplino v srcu.

Vsi se radi v svojem domu počutimo čudovito. Ko se bliža prazničen čas, še toliko raje brskamo po božičnih sejmih in prazničnih policah v trgovinah, ki žarijo v lučkah, odsevajo v zlatih, srebrnih in rdečih odtenkih, se bleščijo in cingljajo. Iz svojega doma pred koncem leta tudi radi odstranimo vse, kar je uničenega, poškodovanega ali zastarelega, in v dom vnesemo svežino s kakšnim novim, sodobnim izdelkom. Čeprav rek pravi, da (vsaj partnerjem) ni dobro podarjati praktičnih daril za dom, so tudi ta lahko za marsikoga prav lepo presenečenje, ki prinaša veselje skozi vse leto.

 

PREBERITE ŠE: Najlepša darila za tehnološke navdušence

Zbrali smo najlepša darila za dom, ki bodo razveselila vsakogar

Preden si jih ogledati v galeriji, še topel namig. Velik izbor čudovitih daril za okrasitev doma, v katera se boste nemudoma zaljubili, smo našli v spletni trgovini www.najindom.si. Tam boste našli alternative trendi dizajnerskih izdelkov po ugodnih cenah. Ideje za prelepo božično okrasitev vašega doma hitro poiščite na najindom.si.

Najlepša božično-novoletna darila za dom

 

Čudovite bombažne lučke za popestritev vsake sobe. 20 mini lučk na verigi z dvema rezervnima žarnicama, ki jih sami namestite v poljubnem vrstnem redu. Prava magija. Odpri galerijo

Stenska svetila , ki se igrajo s svetlobo. Popup Lighting: stenska svetila, ki se ob prižigu spremenijo v žival Pomivalni stroj z zgornjim polnjenjem Inovativni pomivalni stroj z zgornjim polnjenjem Večnamensko slovensko orodje MyPocketMaster MyPocketMaster – Slovenci izdelali najmanjše večnamensko orodje na svetu Sveča, ki kaže sredinca Sveča, ki kaže sredinca · · ·