Beautiful Blue Christmas
V zraku · shopping

Nimate ideje za darila? Se tudi letos ponavlja ista zgodba? Vsi bližnji pravijo, da si za božične praznike ne želijo nič posebnega in vam z nobenim namigom ne olajšajo božične agonije, časa vam zmanjkuje, v vaši glavi pa niti ene pametne ideje? Predstavljamo vam 10 idej za darila v zadnjem trenutku: za različne okuse, različne žepe in zadnje minute.

Naše ideje za darila v zadnjem trenutku.

1. Za ‘’pocrkljat’’: eksotični čaji in kvalitetne čokoladice

V vsaki čajnici lahko poiščete nekaj čajev, ki nimajo le eksotičnih imen, temveč eksotično tudi dišijo. V kombinaciji z ročno izdelanimi kvalitetnimi sladkorčki iz kakšne izmed bolj znanih čokoladnic bo to darilo razveselilo vsakogar, ki se rad ‘’pocrklja’’.

2. Za klasike: dobra knjiga

Knjiga je večno darilo, ki ne gre nikoli iz mode. Naj bo najnovejša detektivka, zbirka ljubezenskih pesmi ali pa večna klasika katerega izmed priljubljenih pisateljev: knjiga (sploh pa tista s posvetilom) je vedno lepo darilo, ki vedno znova razveseli vse ljubitelje branja.

3. Zanjo: kozmetični darilni paketi

Kozmetični darilni paketi, ki jih najdemo vsako leto znova na policah drogerij, so vedno uporabno darilo, ki bo razveselilo katerokoli pripadnico ženskega spola. Če iščete kaj bolj posebnega, pa so primerni tudi luksuzni losjoni, dišeči parfumi in hranilni ter kvalitetni izdelki za nego telesa.

4. Zanj: tehnični in računalniški ‘’gadgeti’’

Nove slušalke, ovitek za telefon, zvočniki,… Vsak moški bo vesel tehničnega ali pa računalniškega pripomočka, ki ga ni težko izbrati. Vse kar morate storiti, je stopiti v pravo trgovino in za nasvet vprašati prvega prodajalca moškega spola.

5. Za popotnike: darilni boni turističnih agencij

Za vse bližnje, ki radi potujejo, ni verjetno nobeno darilo popolnejše, kot majhen prispevek ki načrtovanju naslednjega pobega iz države. Darilni bon turistične agencije je hkrati spodbuda in prvi kamenček v mozaiku velikega doživetja, ki čaka nekoga, ki bo prejel takšno darilo.

PREBERITE ŠE: Ideje za moška darila – zanj

6. Za hladne dni: vedno uporabne tople rokavice, šali in nogavice

Veliki volneni šali, tople rokavice in udobne nogavice so tisto, v kar se v hladnih dneh radi ovijemo pripadniki obeh spolov. Tudi odeje in prikupni termoforji so vedno uporabno darilo, ki se ga razveseli vsak – če ne prej, ko ga zazebe pred televizijo.

7. Za zimske večere: dišeče svečke, masažna olja in olja za kopeli

Omamno dišeče svečke (sploh tiste v zimskih vonjih cimeta, vanilije in ingverja) so majhna pozornost, toda njihov vonj ima veliko moč. Lahko namreč pričara popolno božično vzdušje zimske pravljice, h kateremu lahko prispevajo tudi druga podobna darila: na primer masažna olja ali olja za kopeli.

8. Za vedno zaposlene: rokovniki, beležnice in pisala

Ljubek, umetniški, eleganten ali nevpadljiv. Rokovnik za prihajajoče leto je nekaj, kar potrebuje vsaka zaposlena oseba. Tudi beležnice in kvalitetna pisala so nekaj, česar ni nikoli preveč v predalu katerekoli pisalne mize.

9. Za razvajanje: darilni boni za masažo, savno ali wellness

Masaže, savne in druge wellness storitve so luksuz, ki si ga sami od sebe privoščijo redki, čeprav bi morali biti obvezno na programu vseh, ki se jih sploh v zimskem času loteva stres. Verjetno ni človeka, ki ne bi bil vesel dejstva, da ga čaka čas le zase, po katerem se bo počutil kot prerojen.

10. Za ljubitelje kulture: vstopnice za predstavo ali koncert

Vstopnic za božični in novoletni koncert orkestra, baletno predstavo (recimo za zimski čas nepogrešljivega Hrestača) ali gledališko predstavo bo vesel vsak ljubitelj kulture. Večer v eni izmed kulturnih ustanov je nekaj, kar najbolj razvedri prav na sicer turobne zimske večere.


goat_story_pileofcoffee Goat Mug: Slovenska kavna skodelica na Kickstarterju Tok Tok zvočniki Slovenika.eu: Praznična darila s slovenskim podpisom Zanimiva predstavitev razstavljenega nakita. The Royal Affair; nova prodajna razstava v Ljubljani city_slovenika1 Slovenika.eu: spletna trgovina s kakovostnimi slovenskimi izdelki & novimi delovnimi mesti · ·