pandora
V zraku · shopping

Čarobnost in skrivnostnost nočnega neba navdihuje zimsko kolekcijo ročno izdelanega nakita PANDORA. Z lesketanjem bleščečih kamnov, sijočimi kovinami in zaledenelimi cvetovi se odkriva lepota preteklosti in obljuba prihodnosti.

Kozmična lepota
Izstopajoči fasetni kamni v polnočni modri barvi in lesketajoči kubični cirkoni na srebru osvetljujejo to sezono ter dodajajo privlačnost in vznemirljivost dizajnu.

Sijoča čustva
Bleščeči z vintage videzom in kot nežen lunin žarek se lesketajo brezčasni elegantni uhani in prstani, ki prispevajo dotik romantičnosti tej seriji nakita.

Zaledeneli vzorci
Navdih narisane zaledenele pokrajine in okrasja, sijoči kristali in umetniški vzorci okrašujejo prstane, uhane in obeske.

Nebesne zgodbe
Zvezdna serija modelov, ki se zgleduje po galaksijah, odkriva svetli lesk srebra in ekskluzivnih kamnov, ki osvetljujejo zimsko sezono. Blišč zvezdnih stez je preoblikovan v valovite oblike v ključnem kosu te kolekcije – zapestnici z vstavljenimi kamni in ujemajočimi uhani.

Svetleči biseri
Beli gojeni biseri v kombinaciji z lesketajočimi se kamni in srebrom vzbujajo občutek brezčasne prefinjenosti s svojim leskom, ki spominja na nežne lunine žarke.


_DSC2532 Utrip: Shopping & party Nahrbtniki za prenosnike Sodobni, modni in praktični nahrbtniki za prenosnike PicMonkey Collage Valentinovo: Ideje za preprosta darila Beautiful Blue Christmas Ideje za darila v zadnjem trenutku