darila za valentinovo
V zraku · shopping

Bliža se dan pozornosti in nežnosti: valentinovo. Mi pa smo vam pripravili ideje za najboljša moška darila za valentinovo (zanj). Preseneti torej svojega moškega s pozornostjo!

Še vedno iščete ideje za valentinovo darilo zanj? Še ne veste, katera pozornost bi zmogla narisati nasmeh na njegovem obrazu? Naj vam mi predstavimo naše ideje za najboljša darila za valentinovo (zanj) in vam s tem vsaj malce olajšamo iskanje.

Ideje za najboljša darila za valentinovo (zanj)

Boksarice Lousy Livin

Ideje za najboljša darila za valentinovo (zanj) začnimo kar s spodnjim perilom, s katerim za valentinovo nikakor ne morete zgrešiti. Bokser hlače Lousy Livin se okrašene z igrivim srčkastim motivom in so udobne za nošnjo. Izdelane so iz 100% bombaža in ne vsebujejo alergenov. Poskrbele bodo tudi za ohranjanje koži prijazne vrednosti pH, kar je pri intimnih delih telesa zelo pomembno.

Kavni mlinček Silberthal

Vsak ima svoj najljubši način priprave kave, a pravi kavoljubci bodo vedeli, da k okusu bistveno prispeva prav kava sama. Tisti najbolj zagreti pivci kave prisegajo na ročno mletje celih zrn kave, tik preden se ta spremeni v črn dišeč užitek. Tale kavni mlinček je v celoti izdelan iz nerjavečega jekla in ponuja 6 stopenj grobosti mlete kave. “Espresso”, “cold brew” ali “french press”? S tem mlinčkom boste imeli kavo vedno pod nadzorom. Poleg dobite še dve stekleni posodi za shranjevanje. Za popolno kavno razvajanje v dvoje.

Termo skodelica Heemburg

Včasih na žalost nimamo časa se v miru usesti in popiti skodelico kave ali čaja. Lončke za s sabo ponujajo v že skoraj v kavarni, a v papirnatem lončku se kava ohladi prehitro. Naj bo kava iz kavarne ali od doma, termo skodelica Heemburg deluje kot mini termovka, ki ohranja temperaturo kave ali čaja še več ur. Izdelana je iz nerjavečega jekla, zato za prehitro obrabo ni treba skrbeti.

Mini uganka Lincman-GQF

Če ima rad pustolovske filme in rad rešuje uganke, se mu bodo oči ob pogledu na to darilo zagotovo zasvetile. Med ideje za najboljša darila za valentinovo (zanj) spada tudi valjasta škatlica, ki je zaklenjena z geslom, podobno pa smo lahko videli v filmu Da Vincijeva šifra. Notri lahko skrijete kakšno drugo darilce ali sporočilce, njemu pa prepustite praskanje po glavi in ugotavljanje vaše skrivne šifre. To utegne biti še zelo zabavno!

Potovalka Samsonite Termo Young Spinner

Če veliko potuje, potrebuje dobro in vzdržljivo potovalko. Nikoli ne vemo, kaj se z njo dogaja v trupu letala. No, tale potovalka Samsonite je izdelana iz obstojne trde plastike, ki bo prenesla marsikateri udarec. Vgrajeno ima TSA-ključavnico in omogoča zaklepanje potovalke s šifro. Notranjost je izjemno prostorna, 4 kolesa pa omogočajo popolno svobodo.

Kopalni plašč Hawiton

Čeprav navzven moški nočejo kazati pretirane nežnosti, jim ta še kako ugaja. Takoj po prhanju, ko je koža najobčutljivejša, mu še kako prija smukniti v mehak in nežen kopalni plašč. Hawiton je izdelan iz flisa in ima tako dva žepa kot pas. V njem se bo počutil prav kraljevsko.

Skodelica z napisom Ta tip ima super punco

Med ideje za najboljša darila za valentinovo (zanj) zagotovo spadajo tudi takšne skodelice. Dajte njemu in preostalim vedeti, da je z vami zadel na lotu. Zagotovo bo to njega nova najljubša skodelica!

Volnena kapa Fjällräven Byron Hat

Nepogrešljiv del zimske odprave je volnena kapa, ki nas bo v mrzlih dneh prijetno grela. Model Byron Hat je v celoti izdelan iz volne, dvojni sloj pa zagotavlja dobro ohranjanje toplote in ščiti pred vetrom. Volna je kakovostno tkana, zato ob stiku s kožo ne bo dražila, grela pa bo tudi, če bo premočena.

Usnjeni copati Engel Malta

Če že nimate ravno talnega gretja, boste pozimi v prstih na nogi hitro začutili mraz. Nedvomno imate že kakšne copate za po hiši, a copati iz ovčjega usnja so pač razred zase. Notranjost iz 100% merino volne je mehka, izjemno topla in odporna proti nastajanju neprijetnega vonja. Prišit gumijast podplat bo poskrbel, da bo hoja v njih toliko udobnejša in da bodo copati zdržali dlje časa. Nepogrešljiv zimski pripomoček, ki zagotovo spada med ideje za najboljša darila za valentinovo (zanj).

Paket za preživetje Duhe189014

Ko se za dalj časa odpravimo v naravo, moramo biti pripravljeni na vse. Zato je s seboj pametno imeti pripomočke, ki nam bodo v najhujšem primeru pomagali pri preživetju. Ali pa bi tak paket zelo prav prišel pri večdnevnem družinskem taborjenju. Razlogov zanj je veliko. Ta paket je zelo posrečeno zapakiran v vrv v obliki ročne granate. V “granati” pa se kriva kar 48 različnih pripomočkov, ki vam bodo verjetno prišli prav. Od netilcev ognja in tablet za čiščenje vode do preprostega pribora za ribarjenje.

darilni_paketi_voznja_s_pasjo_vprego_rogla_1-1024x621 Izbor 5 najboljših zimskih doživetij najboljsa darila za valentinovo Ideje za najboljša darila za valentinovo (zanjo): govorite jezik ljubezni! 91b-XPZJbqL._AC_SL1500_1 LEGO kocke za odrasle: najboljši kompleti za otroke po duši! Kolo z sprednjo in zadnjo lučjo Najboljše kolesarske luči in svetilke: varni na kolesu! · · · · ·