7 kreativnih idej, kako praznovati vajino obletnico
V zraku · odnosi

Ko si v zvezi, je včasih težko, da se ne prepustiš rutini. Metuljčki v trebuhu prej ali slej odletijo stran in takrat je treba zavestno skrbeti za to, da vajina iskrica ne ugasne. Tu lahko najdeš seznam 7 kreativnih idej, kako praznovati vajino obletnico, ki vama bodo pomagale, da ostaneta strastna.

To so ideje za praznovanje vajine obletnice, s katerimi ne boste zgrešila.

Doma narejena večerja

Svoji dragi/svojemu dragemu pripravi za obletnico doma narejeno večerjo. Od predjedi do sladice, vse skupaj pa zalijta z odličnim vinom. Prihranila bosta veliko denarja, hkrati pa bosta imela možnost obletnico praznovati sama, ne pa med gnečo neznancev.

Gokart

Obletnico lahko začinita s ščepcem adrenalina in se odpravita podit z gokarti.

Pojdita na izlet za cel vikend

Če želita vajino zvezo zares obeležiti, si namesto enega večera privoščita kar cel vikend. Lahko se odpravita na roadtrip, na kampiranje ali pa v toplice.

Skupaj začnita nov hobi

Za obletnico se morda lahko skupaj vpišeta v tečaj plesa, plezanja, joge, slikarstva … Tako si bosta tudi v prihodnosti zagotovila nekaj skupnega časa.

Pojdita na koncert

Si že dolgo časa želita na velik koncert? Za obletnico si lahko privoščita karte in izlet na prizorišče.

Skupaj pojdita v trgovino za odrasle

Če želita malo začiniti vajino spolno življenje, lahko za obletnico skupaj odideta v trgovino za odrasle in si privoščita pripomoček ali dva.

Degustacija vin

Če sta gurmana, si lahko namesto dobre večerje privoščita tudi degustacijo prestižnih vin.


shutterstock_603084791 V dvoje je lepše: 10 vročih stvari, ki jih mora poskusiti vsak par neonbrand-594379-unsplash Če sta s partnerjem isto astrološko znamenje, moraš paziti na te stvari Srečnica je tista, ki ga ima: očitni znaki, da je ob tebi moški tvojega življenja Srečnica je tista, ki ga ima: očitni znaki, da je ob tebi moški tvojega življenja shutterstock_718970362 7 vrst fotografij, ki jih ne smeš gledati po razhodu, če želiš čim prej ozdraviti srce · · ·