Pametni telefon iGalaxy
V zraku · tehnologija · pametni telefoni/mobilniki

Vsi tisti, ki ste bili razočarani nad izplenom Applovega dogodka 21. marca, ste lahko pomirjeni. Apple in Samsung, največja rivala oziroma kar sovražnika v svetu pametnih telefonov, sta namreč napovedala skupni telefon, ki se bo imenoval iGalaxy! Prva fotografija je pred nekaj urami pricurljala na splet, več o telefonu pa bo razkrito na posebni novinarski konferenci, ki naj bi bila na sporedu v ponedeljek.

Očitno sta tako Apple kot Samsung ugotovila, da nevarnost, ki preti s Kitajske, ne gre jemati z levo roko. Zato sta se odločila, da postavila zamere, tožbe in spore na stran in proti konkurenci nastopita skupaj. V tajnosti sta tako pripravljala pametni telefon iGalaxy, katerega prva fotografija je že pricurljala na splet. Telefon bo po velikost v rangu med telefonoma iPhone SE in Galaxy S7.

PREBERITE ŠE: Novi iPhone SE – ker nihče ne želi velikega telefona

Ultimativni mobilnik bo po duši Android, po dizajnu pa iPhone, kar pomeni, da bo dobil najboljše iz obeh svetov- najnaprednejšo programsko opremo in najbolj vrhunski dizajn. Kakšna bo cena še ni znano, bo pa serija omejena kot tudi sodelovanje Appla in Samsunga, ki bo bojda zgolj enkratno.

Ovitek za pametni telefon s pravo rožo Ovitki za telefon s pravimi rožami iPhone SE Novi iPhone SE – ker nihče ne želi velikega telefona cover-iphone5se iPhone SE – prvi video telefona, ki predstavlja največjo novost Appla v začetku leta 2016 iPhone 7 iPhone 7 – je to ta neverjetni dizajn, ki ga vsi čakamo? · · · ·