cover-lurvig-ikea
V zraku · dizajn

IKEA je znana po tem, da želi zadovoljiti vsakega in s tem dom narediti pravi dom. Tudi zato so se že dlje časa igrali z mislijo, da domačim ljubljenčkom namenijo kolekcijo pohištva, s katero jim bo še bolj domače.

IKEA je znana tudi po tem, da velikokrat naredi nekaj, kar si zaželimo, a resnično ne potrebujemo. In ena stvar je zagotovo vedno manjkala. To je zbirka pohištva, posebej zasnovanega za hišne ljubljenčke. In IKEA si želi to spremeniti s svojo novo kolekcijo, ki jo je poimenovala Lurvig.

In zakaj so izbrali besedo Lurvig? Ta švedska beseda namreč pomeni “dlakav” in lepo zaobjame koncept ponudbe, ki sega od postelj za hišne ljubljenčke, kavčev za pasje poležavanje, seveda ne manjkajo razni predori za radovedne mačke

Zbirka se je začela prodajati v trgovinah po ZDA, Kanadi, Franciji in na Japonskem. Drugod pa je predvidena prodaja v marcu prihodnjega leta.

Galerija slik: Ikea Lurvig

Ikea LurvigOdpri galerijo

cover-namizne-svetilke 10 namiznih svetilk, ki bodo delovni mizi dale piko na i Migaloo Kokomo Ailand – luksuzni plavajoči habitat Migaloo Kokomo Ailand: luksuzni plavajoči habitat 2880-1200-freitag-zippelin-8l7a3219 Freitag Zippelin: napihljiva potovalna torba topbg2017_ono_ Pampshade: svetilke iz pravega kruha · · ·