ikea-lurvig-dalmation-hero-pr-1019-900x500
Utrip mesta · dom

Svoj dom ste verjetno že odeli v tople tone, ki napovedujejo dolgo jesensko sezono crkljanja pod odejo, a nikakor ne pozabite tudi na svoje ljubljenčke in njihov domek – IKEA LURVIG je zanje pripravila najbolj ljubko pohištvo doslej.

Če ravnokar iščete funkcionalno, a izjemno pohištvo za svoje ljubljenčke (mačke in pse), si morate obvezno ogledati novo kolekcijo IKEA LURVIG, ki se popolnoma razlikuje od drugih ponudnikov tovrstnih izdelkov na trgu. Ta je namreč nastala v sodelovanju z veterinarji in oblikovalci, ki so ustvarili kose, ki se odlično ujemajo s katerimkoli prostorom, hkrati pa so narejeni tako, da upoštevajo naravne potrebe živali, kar je naposled tudi najpomembnejše.

IKEA LURVIG vključuje postelje, posodice za hranjenje in raznorazne dodatke, ki se cenovno gibljejo od 1 evra do 50 evrov. Kolekcija se lahko pohvali tudi s praktičnostjo in funkcionalnostjo – izdelki so namreč narejeni iz tkanin, odpornih proti umazaniji, posteljicam lahko zamenjate prevleke, posodice za hranjenje imajo na obeh straneh odprtino za hranjenje, itd…

Pohištvo je narejeno tako, da se ujema z vašim obstoječim pohištvom, hkrati pa ne zaseda veliko prostora in je primerno za vsak dom (tudi manjše domove). Pri IKEI so v osnovi želeli narediti izdelke, ki niso humanizirani – bistvo te kolekcije je namreč v tem, da upošteva naravne potrebe in vedenje živali, kot so spanje, prehranjevanje in igranje.

Galerija: IKEA LURVIG

IKEA LURVIGOdpri galerijo
Posturite Oploft Najboljše mize za delo stoje (2019): za boljšo držo in produktivnejše delo home-office Kako si urediti domačo pisarno, v katero se boste z veseljem vračali? Barve, barve in še enkrat … barve! (John Lewis & Partners) Trendi za dom jesen/zima 2019: 3 najbolj vroči trendi za interier 3 aplikacije, s katerimi moderno in odbito opremite stanovanje 3+ aplikacije, s katerimi moderno in odbito opremite stanovanje · ·