Ikea Spridd: kolekcija, ki je svojo muzo našla na glasbenih festivalih
Utrip mesta · dom

Priljubljeno švedsko podjetje Ikea predstavlja novo kolekcijo, začinjeno z živimi barvami in raznoraznimi motivi. Ikea Spridd je zbirka pohištva in dodatkov za dom, ki bo še posebej razveselila navdušence nad pop artom. Izdelki so oblikovani predvsem z mislijo na mlade, katerim je tudi prilagojena primerno dosegljiva cena. Kolekcija Spridd je plodovit produkt sodelovanja Ikee in britanskega modnega oblikovalca Kita Neala.

Ikea Spridd je nova kolekcija pohištva in drugih dodatkov, ki jih je skupaj z Ikeo oblikoval britanski oblikovalec Kit Neale. Kolekcija zaobjema šotore, škatle, sedeže, nahrbtnike, posode, termovke in druge pripomočke, ki jih združujejo pisane barve in drzni, nenavadni motivi.

PREBERITE ŠE: Ikea prestavila kuhinjo iz recikliranih plastenk

Kot osnova navdiha je avtorjem bil utrip sodobnih poletnih festivalov, kjer do izraza prideta kultura in stil mladih.

Izdelki so sicer kosovno omejeni, a cenovno ostajajo tradicionalno dostopni širši množici: predvsem mlajšim kupcem, ki si želijo oblikovalskih kosov, pa si jih zaradi nestabilnega finančnega položaja mnogokrat še ne morejo privoščiti. Kolekcijo Ikeo Spridd si lahko ogledate v spodnji fotogaleriji.

Med izdelki je svoj prostor pod soncem našel tudi šotor.Odpri galerijo
Basic House Basic House: samonapihljiva hiša, ki jo lahko pospravite v žep Jackie-Kennedy-White-House-Restoration Tako elegantna je bila Bela hiša v času Jackie Kennedy caf83296-4160-4e2e-9855-d42a5ade5d15 Znanost razkriva najboljše barve za hišne prostore Steve Jobs, Macintosh in Seiko Seiko obuja ročno uro, ki jo je slavno naredil Steve Jobs · · · · ·