Ikonične poročne obleke
Utrip mesta · moda · moška moda · Utrip mesta · moda · ženska moda

V čast novim poročnim kolekcijam 2016, ki smo jim lahko priča te dni, smo iz naftalina izvlekli fotografije nevest in ženinov, ki so se tako ali drugače zapisali v hoolywoodsko zgodovino. Tu so najbolj ikonične poročne obleke slavnih, ki naj služijo kot navdih oziroma opomin, da je klasika vselej najboljša izbira.

Tokrat smo na kup zbrali ikonične poročne obleke slavnih nevest, ki naj služijo kot pomoč in inspiracija vsem, ki te dni pregledujejo najnovejše poročne kolekcije 2016 in izbirajo svojo poročno obleko. Pri izbiri poročne obleke je včasih dobro preveriti, kaj so oblekle neveste pred nami in kaj zares prestane preizkus časa. Še največ inspiracije bomo našli v poročnem arhivu drznega Hoolywooda, ki zadovolji prav vsak okus.

PREBERITE ŠE: Sanjska poroka: Nasveti za popolne poročne fotografije

Nick in Julie Anne Rhodes, 1984Odpri galerijo
leadlulu Nova moška moda: Lululemon ABC hlače ponujajo več prostora v mednožju PicMonkey Collage Fashion week jesen/zima 2015: najbolj šarmantni moški tedna mode onno - jopič Sendling onno – suknjič Sendling za urbane in aktivne moške PicMonkey Collage Emilio Sansolini: vintage dresi nogometnih klubov ·