tumblr_pbt7srK0uc1sox1blo1_1280
Utrip mesta · moda

Jesensko nakupovanje se lahko uradno začne, ko na police prispejo v barvne bleščice oviti modeli Dr. Martensa, najbolj ikoničnih čevljev, ki jih lahko vidimo prav v vseh modnih stilih. Popestrite sive mesece s temi bleščečimi škornji!

Če že nakupujete za prihajajoče hladnejše dni, si za začetek oglejte Dr. Martens glittery pascal boots, ki bodo v jesenskih in zimskih dneh poživili vaše modne kombinacije.

Čevlji so dostopni v štirih bleščečih odtenkih – vsak je ‘oblečen’ v bleščeči šimer, poleg katerega boste dobili tudi satenaste vezalke v isti barvi, kot je čevelj. Brez rumenih šivov in etikete z napisom Dr. Martens, ki videz čevlja popolnoma izpopolnijo, tudi tokrat ni šlo.

Prvi par boste lahko nosili v svetlo zlati barvi, ki je v celotni kolekciji najbolj svetla. Če prisegate na bolj temne barve, so tudi takšen model priskrbeli, in sicer v temno modri, ki spominja na vesolje. Drzni pa boste lahko nosili turkizno in vijoličasto barvo, v katerih boste videti kot morske sirene ali princese iz pravljic.

Če si je vaše oko kakšen par že ogledalo, ga lahko na spletni strani Dr. Martens dobite za 120 ameriških dolarjev (preračunano 104 evre). Zakaj ne bi letos dobesedno ‘zasijali’?

Galerija slik – Škornji Dr. Martens 2018

'PALE GOLD GLITTER PU'Odpri galerijo
vansvangogh9 Vans x Van Gogh Museum: kolekcija, v katero se boste zaljubili najbolj kultni modni dodatki 21 najbolj kultnih modnih dodatkov vseh časov Futuristični model copat adidas P.O.D. System Futuristični copati adidas P.O.D. System združujejo nostalgijo z napredkom Hello Kitty x Converse: obsesija z najbolj prikupno muco na svetu se vrača. Hello Kitty x Converse: obsesija z najbolj prikupno muco na svetu se vrača · · ·