Ilustracije: ljubezen in intimnost med pari, ki ju lahko začutiš
V zraku · buzz buzz

Sanjavi pogledi, nežni dotiki, hrepenenje in oči zaljubljene osebe ujeti v ilustracijah, ki prikazujejo, kako močna je lahko ljubezen med dvema osebama.

Za marsikaterega umetnika ljubezni na ilustracijah ni težko prikazati, a ustvariti risbe, ob pogledu na katere ima občudovalec občutek, da čuti tisto, kar je narisano, je težko. Yang Se Eun, umetniško Zipcy, je umetnica iz Koreje, ki v svojih ilustracijah, v katerih so poudarjeni dotiki, sanjavi pogledi in hrepenenje, te močne občutke pripelje na plan.

Svojo umetniško pot je začela že pri štirih letih, ko je ustvarjala risbe med gledanjem risank na televiziji. Znana je po ilustracijah ljubečega para, ki jih ustvarja z uporabo Photoshopa. Ustvarjanje ene risbe lahko traja tudi do teden dni, največji poudarek pri ustvarjanju pa daje očem in barvam, s katerim želi prikazati pravo ljubezen.

Kako močna je lahko ljubezen med dvema osebama, si oglejte v galeriji slik s serijo fotografij ‘Touch’.

Galerija: Ljubezen in intimnost med pari

Čutna ljubezen.Odpri galerijo
Ali imate dovolj Instagram spremljevalcev, da se fotografirate pred to steno? Ali imate dovolj sledilcev na Twitterju in Instagramu, da se fotografirate pred to steno? Fotomontaža umetniške slike in fotografije sodobnega prostora. Osebe iz klasičnih umetniških slik, umeščene v moderne prostore … in zelo dobro se ujemajo Potrdi človečnost. Provokativna kampanja okoljevarstvene organizacije Greenpeace te poziva, da preveriš svojo človečnost Poredne in seksi: najbolj privlačna mesta za tetovažo Poredne tetovaže: najbolj privlačna mesta za tatu na ženski · · ·