Ilustrirani tviti
V zraku · buzz buzz

Ste si od nekdaj želeli, da bi kateri izmed vaših tvitov končal kot predloga za strip? Potem vam lahko Jamier Tanner izpolni željo. Želeni tvit ali katerokoli drugo vašo objavo na družbenih omrežjih namreč spremeni v kratko striparsko zgodbo. Še več. Vaš ilustrirani tvit bo pristal v njegovi nastajajoči knjigi Always On Brand.

Ilustrator in karikaturist Jamier Tanner ima nenavaden hobi. Tvite in druge objave na družbenih omrežjih uporablja kot navdih za surrealistične ”dvovrstične” stripe. Ilustracije kani zbrati v knjigi Always On Brand, za izdajo katere zbira sredstva na platformi za množično financiranje Kickstarter.

PREBERITE ŠE: Twitter podaljšal dolžino videoposnetkov na 140 sekund

Če boste podprli njegov projekt, vam bo Tanner želeni tvit spremenil v striparsko zgodbo, jo vključil v svojo knjigo, za manj kot deset evrov pa boste dobili še digitalni izvod le-te. Kaj morate storiti? Poslati tvit (ali katero drugo objavo na družbenih omrežjih) in to je to!

Običajen tvit ...Odpri galerijo

Noč v Ikei Belgijca noč preživela v trgovini Ikea, potem ko sta se skrila v omaro Ljubljana po angleško. Ljubljana po angleško – smešni prevodi ulic in predelov mesta Jezni oče uničili hčerkinega Audija A4, da bi se ta naučila lekcije. V avtu se je mečkala s fantom, zato ji ga je jezni oče zmečkal z bagrom Parkirišča kot slikarsko platno. Ko parkirna mesta postanejo platno za umetniško izražanje · · ·