galaxy-buds-galaxy-watch-galaxy-note-lap-e1551071201386
V zraku · tehnologija

Razmišljate o nakupu pametne ure?! Bi imeli brezžične slušalke, ki se odlično ujamejo z vašim pametnim telefonom? Potem je malo proizvajalcev, ki bi toliko energije posvetili prav zagotavljanju ekosistema naprav, ki v vaše življenje pripeljejo prihodnost. Zdi se, da je prav Samsung z nedavno predstavljenimi pametnimi napravami močno na prste stopil do sedaj vodilnemu v segmentu ekosistemov – podjetju Apple.

Tudi zato vam predstavljamno Samsung ekosistem naprav – zaradi katerega menimo, da ima prav Samsung zmagovalno kombinacijo?!

Samsung Galaxy S10e, S10, S10+

Mnogi serijo telefonov Samsung Galaxy S10 opisujejo kot tisto, ki je spremenila igro. Gre namreč najbolj celovit pameten telefon, ki poizkuša na vseh področjih dosegati ali presegati konkurenco. Tako je fotografija, kot tudi video nove serije Galaxy S10 ocenjena z najvišjo oceno DxOMark, tako za sebek kamero, ki je pri S10+ dvojna, kot za sistem glavnih kamer – te so kar tri z različnimi koti. Poseben je tudi zaslon OLED novega S10 in se ponaša s soničnim čitalnikom prstnih odtisov, zaradi česar je zanesljiv tudi ob mokrih prstih. Zaradi posebne obdelave slike, ki ji pravijo dinamično mapiranje ob gledanju videa ali igranju igre sliko sproti izboljšuje. A to zdaleč ni vse. V notranjosti je seveda najhitrejši procesor Snapdragon 855, ki mu družbo dela do 12 GB delovnega spomina, skupaj v družbi do 1TB notranjega spomina. Posebne so tudi Wi-Fi “sposobnosti”, ki omogočajo hitrosti 6 generacije. Poleg vsega naštetega omogoča brezžično polnjenje ne le lastne baterije, temveč tudi zmore oddajati energijo drugim napravam. Res izjemno celovit paket!

Samsung Galaxy Watch Active

Tokrat Samsung poenostavlja svojo pametno uro, tudi zato, da bi populariziral ta segment in bi razširil krog uporabnikov. Ta “poenostavitev” se pozna pri ceni ure, ki bo nižja in bo ura tako stala le okoli 200 evrov. Bistva novost ure “Active” je merilnik krvnega tlaka. Nekaj, kar smo pogrešali pri mnogih pametnih urah in merilcih športnih dejavnostih. Podpira polnjenje IQ, kar pomeni, da bo za vir energije zadostoval že vaš novi Samsung Galaxy S10. Videti zanimivo in precej minimalistično v zanimivi paleti barv, ki jim lahko prilagajate pašček ure.

Samsung Buds

Če je glasba vaša stvar, potem se Samsung Buds morajo znajti na vašem nakupnem seznamu. Oblikovno minimalistične in izjemno premišljene so nastale v sodelovanju s podjetjem AKG – specialistom za zvok. Domujejo v prikupni škatlici, ki deluje kot polnilna naprava z lastno baterijo. To pomeni, da bo vašim slušalkam zmogla dodati energijo, v kolikor jih boste izpraznili. Avtonomija bo tako dobrih 13 ur, kar je veliko glasbe v vaših ušesih. Tako, kot uro “Active”, boste slušalke “Buds” lahko napolnili z vašim novim Samsung Galaxy S10.


cover-HTC-5G_hub HTC 5G HUB – Taka “naprava” bo v vsakem domu prihodnosti Kako izbrati pravi brezžični polnilec za telefon? Kako izbrati pravi brezžični polnilec za telefon? Nebia Spa Shower 2.0 Nebia Spa Shower 2.0: prihodnost tuširanja, ki skrbi za naš planet 0503b2c2-d4a0-4710-9f3b-ce151baa476f Ford Lane-Centring Bed: postelja, ki vašega partnerja med spanjem odkotali na svojo stran