cover
Utrip mesta · dom

Pariški oblikovalec pohištva Benoit Malta je predstavil dvo-nožni stol Inactivité, ki skrbi za boljše počutje. Skrivnost je v fizični aktivnosti, ki jo povzroča lovljenje ravnotežja, ta pa poskrbi za večje zavedanje o fiziologiji našega telesa.

Malta je stol zasnoval z mislijo kako vključiti fizično aktivnost v precej stagnirajoče opravilo – sedenje. Inactivité omogoča nove načine sedenja, ki vključujejo znosno nelagodje, v dobro našega zdravja. S samo dvema nogama stol stimulira dele telesa, ki so sicer pri sedenju pasivni. Podoben je rekreativni žogi, pri kateri konstantno lovimo ravnotežje in s tem vplivamo na delovanje nekaterih zelo pomembnih mišic. Stol tako poskrbi za lepšo držo in ohranjanje ravnotežja.

Več fotografij si oglejte v galeriji

Inactivité – Stol, ki pomaga do boljšega počutjaOdpri galerijo
scandinavian-under-the-roof-apartment Dodatki za dom, na katere stavijo ljudje z dovršenim stilom Glavna splanica je polna šarma Naprodaj hiša iz znamenitega filma Breakfast at Tiffany`s ikea-2013-couch Ikea: 10 osupljivih dejstev o švedskem pohištvenem gigantu, ki jih še niste vedeli Birdsnest-Easter_01 Giant Birdsnest for Creating New Ideas: Ko se sprostimo v mehkobi pričjega gnezda ·