Infinity C - namizna svetilka prihodnosti
Utrip mesta · dom

Infinity C je konceptna namizna ali noč svetilka korejskega oblikovalca Junga Dongsunga, ki ponuja vpogled v prihodnost svetil, ki bodo nekoč krasile naša stanovanja. Po obliki spominja na povečevalno ogledalo iz kopalnic, le da obe strani ploskve služita vsaka svojemu namenu.

Infinity C je konceptna svetilka Junga Dongsunga, ki osvetljuje prihodnost namiznih svetilk. Narejena je iz lesa in kovine, svetlobo pa proizvajajo akumulatorske LED sijalke, ki so vgrajene v okrogel okvir. Drugo plat namizne oziroma nočne svetilke predstavlja zaslon na dotik, ki prikazuje vreme, ”widgete” (dodatke, aplikacije) in informacije povezane s pametnim telefonom.

PREBERITE ŠE: Ivan Zhurba – namizna svetlika, ki odslužen iPhone uporabi kot luč in zvočnik

Infinity C je na voljo v več barvah in s kontrastnimi kabli, ki poudarjajo svetilkine detajle.

Infinity C - namizna svetilka prihodnostiOdpri galerijo
Večnamenski kos pohištva, ki sliši na ime Cell. Cell – nenavaden hibridni kos pohištva v obliki celice SUNPlace - kuhinja/žar na povečevalno steklo SUNPlace – solarni žar, ki za peko namesto oglja uporablja sončne žarke Kolekcija Weaver za vse, ki radi pijejo čaj Weaver: Edinstvena kolekcija pripomočkov za pitje čaja, ki jih je navdihnila tradicija Šotor Tentsile Tentsile – šotor na drevesu za vse adrenalinske navdušence ·