Businesspeople Running Towards Finish Line
V zraku · buzz buzz

Kako najbolj uspešni poslovneži preživljajo svoj povprečen delovni dan? Iz katerih odgovorov, če ne iz odgovorov managerjev in vodij podjetjih oz. družb, ki so se uvrstila na lestvico 500-tih največjih podjetij na svetu (The Fortune 500) po ustvarjenem prihodku, bi bilo bolje sestaviti infografiko, ki to razgalja do ure natančno?

Podjetnik in ustanovitelj podjetja Palo Alto, John Rampton, in podpredsednik pri International Center for Management and Organization Effectiveness, Chris Stowell, sta na podlagi prejetih odgovorov sestavila tipičen dan superuspešnega podjetnika, managerja oz. vodje podjetja, ki ga najdemo na lestvici The Fortune 500. Vprašanja sta razposlala na 267 e-mail naslovov ljudi, ki zasedajo vsaj podpredsedniško mesto. Nanje jih je odgovorilo 163, med drugim pomembneži iz podjetij kot so Google, Twitter, Adobe, Johnson & Johnson, HP, Boeing, Delta, Bank of America, BP, DHL, Motorola in Kelloggs.

PREBERITE ŠE: 5 stvari, ki jih poslovno uspešni ljudje počnejo čez vikend

In kako poteka reprezentativen dan uspešnega poslovneža? Budilka ga vrže pokonci ob 6:15. Prebujanju sledi 45 minut treninga. Po kurjenju kalorij nadaljnjih 25 minut pokuri za prihod (isto tudi za odhod) na delovno mesto. Vsak delavnik 2 uri in 25 minut odmeri elektronski pošti, 25 minut pa strategiji in planiranju. 30 minut jih zvečer ostane za osebno rast (branje knjige, ipd.). Kako je s preostankom dneva, pa si oglejte v infografiki spodaj. Kaj spominja na vašega?


Prvega ne pozabiš nikoli... skoka v morje. Posnetek najsrečnejšega psa ujetega z GoPro kamero Joan_Rivers_Musto_Party_2010_Shankbone Joan Rivers: 20 najboljših šal preminule komedijantke cover Ko naslovnice modernih revij postanejo del klasičnih umetniških del tumblr_meak41zWmN1rm1gjro3_1280 Ulična umetnost: 10 uličnih umetnic, ki “odpihnejo” Banksya · ·