Tatu Inkbox
Utrip mesta · moda

Igrate se z idejo, da bi se okitili s tatujem, toda pestijo vas dvomi ali se odločate prav oziroma ali ste se pripravljeni obvezati določenemu motivu. V tem primeru je prava rešitev začasni tatu Inkbox, ki je kot pravi, le obljubite mu ne večne zvestobe ampak zgolj štirinajstdnevno, saj po tem času izgine. Narejen iz organskih sestavin, nanos pa vzame le 10 minut. Izbirate lahko med več kot 300 motivi, ki ji lahko prednaročite na Kickstarterju. Inkbox je odločitev brez obžalovanj.

Bi radi imeli pravi tatu, a se ne želite obvezati oziroma se bojite, da boste odločitev kasneje obžalovali? Potem je začasni tatu Inkbox idealna rešitev za vas. Narejen je iz organskih sadnih izvlečkov, postopek nanosa pa poteka zgolj 10 minut. In v čem se še loči od začasnih tatu nalepk? Tetovaž Inkbox, ki jih lahko prednaročite na Kickstarterju že za preračunanih 16 evrov, ne ločite od tistih narejenih z iglo in črnilom, hkrati pa na koži ne ostanejo zgolj 12 do 24 ur, kot je to praksa pri drugih začasnih tatujih, ampak do 14 dni.

PREBERITE ŠE: Personal Tattoo Machine – tetovirna naprava za domačo rabo

Inkbox je prvi štirinajstdnevni tatu na svetu in je zaradi svoje naravne sestave varen za kožo in primeren za vse starosti. Nastane, ko njegove organske sestavine odreagirajo s strukturnimi proteini, ki tvorijo zaščitno zunanjo plast kože, reakcija pa jih spremeni v črno barvo. Na voljo je vrsta motivov, ki so na voljo v sedmih različnih velikostih.

Tatu InkboxOdpri galerijo

Kako poteka ”tetoviranje”?

  • Odlepite zaščitno plast nalepke
  • Namestite Inkbox na mesto, kjer želite tatu
  • Priložen robček 3 sekunde pustite pod vodo
  • Nadenite si priložene črne rokavice in za 10 minut močno pritisnite moker robček na sredino Inkboxa
  • Odstranite matrico in počakajte 12 do 24 ur in tatu se bo magično pojavil
MaxiMe-1500x777 Pozabimo na “skinny” in “plus-size”, leto 2015 je leto “povprečnih” postav Kolekcija superg, posvečena Vojni zvezd Adidas s kolekcijo superg, posvečeno Vojni zvezd PicMonkey Collage Frizure 2015: nov trend je tapiserija na/v laseh Psihedelična sončna očala MOOD Sončna očala MOOD – očala za pristno psihedelično izkušnjo ·