Inovativni triki za zavijanje daril, s katerimi boste navdušili bližnje
V zraku · buzz buzz

Če ste že kupili darila za najbliže, se vam verjetno zdi, da ste v opravili vse, kar je povezano z božičnim obdarovanjem. No, motili ste se. Opravili ste zgolj polovico dela. Zapomnite si, da lepo darilo, ki ste ga ovili sami, šteje več kot njegova vsebina.

Lepo ovito darilo je verjetno najlepši okras pod božičnim drevesom (ki čaka, da ga vaši bližnji odprejo). To so triki, kako ga zaviti!

Darilo, okrašeno s pisanimi cofki (pom pom)

Verjemite, vsak bi z veseljem odprl darilo, ki je okrašeno s cofki. Takšno darilo je že na prvi pogled videti mamljivo. Če je njegova vsebina tudi dobra, ste zmagali!

15-sekundna japonska metoda zavijanja daril

Uporabnik YouTuba BeatTheBush je objavil video, v katerem pokaže, kako zaviti darilo v 15 sekundah. Na prvi pogled je videti preprosto, a boste morali vaditi, da dosežete rekord.

Darilo, ki je ovito v polka-dot papir

Če ste razmišljali o tem, da bi letošnja darila okrasili drugače, je potem pikčasti vzorec odlična ideja. Navaden papir v beli barvi spremenite v pikčast vzorec tako, da po njem narišete kroge. Lahko izberete tudi kakšno drugo barvno kombinacijo.

Darila okrogle oblike

Obstajajo oblike daril, ki jih je preprosto nemogoče zaviti. In vsi vemo, da v kategorijo takšnih sodijo predvsem okrogle stvari. V zgornjem videu se boste naučili, kako zlahka zaviti darilo, ki nam nagaja in ga ne moremo lepo zaviti.

Okraski/piškoti iz moke

Kaj če bi letos naredili okrasek, ki ga lahko tudi pojeste? Naredite pač domače okraske iz moke. Postopek je isti kot pri pripravi domačih piškotov. Specite jih tako, kot ste sicer vajeni. Na piškotu naredite tudi luknjo, skozi katero boste lahko spravili okrasno vrvico, ko boste okraševali vaše darilo.

Kako zaviti steklenico?

Ne veste, kako zaviti steklenico? V zgornjem videu boste videli, da zavijanje pijače niti ni tako nadležno, kot se zdi.

Okrasitev darila s svežimi vejami

Če imate doma pravo božično drevo, potem lahko tam dobite kakšno svežo, manjšo vejo ali pač greste v gozd. Če ne želite škodovati drevesom, v trgovini kupite okrasek v obliki iglavca. Z navadnim papirjem ovijte darilo in ga nato okrasite s (svežimi) iglavci. Preprosto, a učinkovito!

Inteligentni ljudje obožujejo sarkazem in to so razlog, zakaj Inteligentni ljudje obožujejo sarkazem in to so razlogi, zakaj Močni komplimenti, ki jih še niste slišali, a bi jih zelo cenili Močni komplimenti, ki jih še niste slišali, a bi jih zelo cenili 8 zgodnjih citatov feministik, ki so resnični tudi danes. 8 zgodnjih citatov feministik, ki so resnično pomembni tudi danes b3f7e52a5e39 Hilofobija je zelo resnična stvar in tudi ti jo imaš · · · · ·