cover
V zraku · buzz buzz

Rafael Mantesso je krivec za najbolj hudomušen pasji Instagram profil vseh časov. Njegov prisrčen bulterier Jimmy Choo nam namreč pričara nasmeh na obraz prav vsak dan.

Gastronomski mojster Rafael Mantesso ima poleg dobrega vina in okusne hrane izjemno rad tudi svojega bulterierja, zvezdo prav posebnega Instagram profila. Rafaelu, ki se v prostem času ukvarja s fotografijo in ilustracijo, pri ustvarjanju namreč na pomoč rade volje priskaklja tudi njegov najboljši pasji prijatelj, Jimmy Choo. Poglejmo si fotografije, na katerih si Jimmy deli špagete z Disney-evo Lady, posnema Marino Abramović, Superman-a in deli brezplačne objeme.

PREBERITE ŠE: 10 navad srečnih parov

Odpri galerijo

children-going-to-school-around-the-world-35 25 najnevarnejših vsakodnevnih poti v šolo na svetu Tomas-Loewy-Burning-Man-2011-Highlights-pre-selection-138- Burning Man: 30 fantastičnih fotografij, ki popeljejo na najbolj ustvarjalen festival na svetu Suite Coco Chanel Of The Hotel Ritz Fotografije legendarnega stanovanja modne ikone Coco Chanel alienation-anelia-loubser-faces-flipped-upside-down-designboom-09 Anelia Loubser: Fotografije obrnjenih obrazov, ki iz ljudi izvabijo vesoljske poteze · ·