Instagram: #RichKidsOfInstagram vs. #LittleMoneyBigFun
V zraku · buzz buzz

Ko romunski najstniki posnemajo fotografije “bogatih otrok Instagrama”, se zgodi veliko smešnega. To dokazujejo zabavne fotografije z oznako #LittleMoneyBigFun, pri katerih gre za fotografije romunskih najstnikov, ki v preprostem okolju posnemajo fotografije najpremožnejših otrok na svetu, ki svoje fotografije na Instagramu podpisujejo z oznako #RichKidsOfInstagram.

Blog z naslovom #LittleMoneyBigFun (po romunsko #DistractieCuBaniPutini) dokazuje, da se lahko tudi z malo denarja dobro zabavamo. Na blogu in Instagramu pod “hashtagom” #DistractieCuBaniPutini lahko namreč preverimo, kaj se zgodi, ko romunski najstniki imitirajo fotografije “bogatih otrok Instagrama”. Otrok, rojenih s srebrno žlico v ustih, ki na Instagramu objavljajo fotografije svojega prestižnega in navadnemu smrtniku nepredstavljivega vsakdana. Najboljše primerjave #LittleMoneyBigFun vs. #RichKidsOfInstagram, ob katerih se boste nasmejali do solz, pa lahko preverite tudi v spodnji galeriji.

PREBERITE ŠE: Kako izgledajo instagram profili bogatih in razsipnih?

Fotografije si oglejte v galeriji

Instagram: #RichKidsOfInstagram vs. #LittleMoneyBigFun Odpri galerijo
PicMonkey Collage Fotografije neverjetno lepih živali z dvema različnima barvama oči Tony Spyra Tony Spyra: umetnine iz vsakdanjih predmetov so “vizualizirane besedne igre” cover Tudi psi so lahko kdaj poredni Elegantni geometrični tatuji Chaim Machlev: elegantni geometrični tatuji ·