naslovna
V zraku · trend

Pred nekaj tedni je popularno družbeno omrežje Instagram preplavil nov trend, imenovan #HeelConcept. Gre za umetniški način prikazovanja dvignjenega stopala z uporabo različnih predmetov, ki že na prvi pogled odraža različne vidike sodobne umetnosti in feminizma. Čas je, da se pridružite #HeelConcept maniji, še prej pa v galeriji preverite nenavadne “kreacije” čevljev z visoko peto.

Najbolj drzni uporabniki Instagrama so se pridružili trendu “kreiranja” čevljev z visoko peto z uporabo najrazličnejših predmetov od sadja, zelenjave, različnih igrač, modnih dodatkov in kuhinjskih pripomočkov. Naj vas prevzame estetika, kreativnost in originalnost tega nenavadnega trenda. Na Instagramu smo izbrali nekaj najbolj nenavadnih “čevljev” z visoko peto, ki vam jih ponujamo v galeriji.
PREBERITE ŠE: Instagram: Če bi se očetje obnašali kot modni blogerji

Instagram fotografije si oglejte v galeriji

Odpri galerijo

iStock_000015072188_Medium Zakaj odvisnost od tehnologije škoduje našim možganom? Young Woman Buying Vegetables at Local Market Življenjski stroški 2015: Kako drago je življenje v Sloveniji v primerjavi s svetom? PicMonkey Collage Fast Times x Nick Cave rolka Woman making heart symbol with snowy hands Emoticon za srce – največkrat uporabljena beseda leta 2014 ·