fant punca
V zraku · odnosi

Oh, kako je življenje v dvoje zapleteno – kdo bo pospravil, kdo bo šel v trgovino … kdo bo na Instagramu objavil lepšo fotografijo? Morda se zdi absurdno, a če objavita na Instagramu isto fotografijo, še ne pomeni, da je dejansko ista. V eni stvari se resnično razlikuje in ta je absurdna.

‘Polemika’ okoli očitnih razlik med objavami parov na Instagramu se je začela z objavama Isabelle Koval in njenega partnerja Justina. Oba sta objavila enako fotografijo, pripisa pa sta bila popolnoma različna. Medtem ko je Isabelle stavila na romantiko, je Justin pripisal nekaj, zaradi česar so ji med drugim tudi svetovali, naj ga kar takoj zapusti. Pod fotografijo je namreč zapisal: Sitting here trying to explain football to this uncultured swine. (Nogomet (op. a. ameriški) poskušam razložiti tej neizobraženi svinji.)

Ko je Isabella obe fotografiji drugo ob drugi objavila na Twitterju, se je začel plaz fotografij drugih parov, ki so prav tako objavili oba zapisa in še enkrat dokazali, da smo ženske in moški vsak s svojega planeta. Medtem ko ženske (pričakovano) pišejo lepe in iskrene pripise, moški poskušajo z neumnimi šalami.
V galeriji si poglejte še več primerov tega razlikovanja.

Galerija – Absurdna razlika med tem, kaj se zgodi, ko fotografijo na Instagramu objavi punca ali fant

Kakšna je razlika, če fotografijo na Instagram objavi punca ali fant?Odpri galerijo

ioana-casapu-MoHOEHXJ_l8-unsplash Ljubezenski citati, zaradi katerih boš znova ocenil svoj odnos s partnerjem older-sister 10+ razlogov, zakaj je tvoj starejši brat najpomembnejši moški v tvojem življenju shutterstock_748025953 On je najpomembnejši moški v tvojem življenju: 10 dobrih razlogov, zakaj je tvoj brat blagoslov caroline-hernandez-tJHU4mGSLz4-unsplash To je posebna vrsta ljubezni: 10+ razlogov, zakaj je tvoja mlajša sestra blagoslov · · ·