PicMonkey Collage
V zraku · buzz buzz

Brskanje po Instagramu gotovo pomeni, da bomo naleteli na kakšno sliko kave, pokrajine ali pa pojedine – vse obdelano s pravim filtrom in pripisom. V mnogih ljudeh takšne fotografije prebudijo občutek zavisti, Instagram račun punčke Barbie, ki je parodija na opevano Instagram življenje, pa poskuša to spremeniti.

Račun na Instagramu sledi Barbie, barbiki, ki je zmeraj na neki pustolovščini. Z njeno kapo in elegantnim nahrbtnikom razkazuje življenje, ki ga mnogi poskusijo predstaviti na Instagramu.
Račun je ustvaril poročni fotograf, ki želi ostati anonimen. Sam sicer razume, da ljudje takšne fotografije radi pogledamo, ampak se mu zdi nepošteno. Nihče namreč ne živi tako. In ljudje pretiravajo do te mere, da postane dolgočasno.
Račun je izjemno popularen, ima namreč že več kot petsto tisoč sledilcev.

PREBERITE ŠE: Kako ustvariti popolno Instagram objavo?

V galeriji si lahko ogledamo fotografije in svet, kot ga vidi “hipsterska” Barbie.

Instagram račun punčke BarbieOdpri galerijo
Man and woman waiting to enter a job interview So naši sodelavci v veliki večini moški? Punce, s tem ogrožamo naše zdravje! smiling girls with drinks on the beach Dekliščina: Nekonvencionalne ideje za odlično žensko zabavo conda Pozabimo na Kickstarter, prihaja Conda! Naredite odličen prvi vtis. Kako naredimo dober prvi vtis? ·