chango5
V zraku · buzz buzz

Večina lastnikov domačih živali je v skušnjavi, da bi oblekla svoje živalske prijatelje v srčkane obleke. A to ne velja za par, ki je svojega pitbula preko Instagrama spremenil v stilsko ikono.

Evelyn Ramirez in Juan Manuel sta svojega petletnega pitbula, Chango Leona, oblekla v najbolj živahne in modne oprave, vključno z belo srajco, usnjeno jakno in potiskanimi puloverji. To pa še ni vse, Chango Leona lahko vidimo tudi z raznimi dodatki: klobuki, kapami, očali v stilu Buddy Holly in hipsterskimi sončnimi očali. Pitbula je par rešil iz zavetišča in od takrat dalje je pes internetna senzacija z več kot 15.600 sledilci na Instagramu. Lastnika sta dejala, da se Chango Leon nikoli ne naveliča preoblačenja. Dejansko sede in vam pusti, da z njim počnete vse, dokler ga le čohljate po trebuhu in mu ponudite kakšen priboljšek.

Changu lahko sledite na @changothehandsomepittie,

Mi pa smo tukaj izbrali nekaj najboljših oprav

Odpri galerijo
shutterstock_558212509 10 enostavnih navad srečnih parov Screen Shot 2014-08-23 at 18.40.40 Naredi sam: žepni žar iz pločevinke BuOYmwvIMAEJTf3 Kako delati z ljudmi, ki so pametnejši kot ti? cover 10 pametnih idej za ponovno uporabo bananinega olupka ·