Instagramerji pozor, odslej lahko najamete vohuna, ki bo razkrinkal lažne profile, s katerimi se dopisujete.
V zraku · buzz buzz

Le čakali smo, kdaj bodo storitve, povezane z Instagramom, začele vstopati na trg. Če ste v dvomih, ali je oseba, s katero se dopisujete na Instagramu, resnična, se oglasite agenciji Vet Your Date, preden vam neznanec začne greniti življenje.

Če menite, da bi morali imeti več podrobnosti o svojem Instagram profilu, lahko to postane resničnost. Andy Bartram je odprl zasebno raziskovalno agencijo Vet Your Date, ki je posvečena razkrivanju vseh lažnih profilov na družbenih omrežjih, ki na vašem profilu mešajo štrene, ali pa informacije o vaši simpatiji, s katero se dopisujete, a niste prepričani, ali se za profilom skriva prava oseba.

Za sočne podrobnosti o določeni osebi, ki se plete po vašem profilu, boste odšteli 26 ameriških dolarjev (preračunano 23 evrov), dobili pa boste vse informacije, ki jih potrebujete.

Bartram ima ozadje v kriminalistični obveščevalni službi in je opravljal podobne preiskave, navdih za ustanovitev lastne agencije pa je bila oddaja Catfish na MTV-ju. Njegove izkušnje kriminalističnega obveščevalnega analitika so mu v pomoč pri analiziranju, katere informacije na spletnih strani so relevantne.

Dodal je, da se spletne aplikacije danes zelo razlikujejo, saj mnogi uporabniki ne vedo, s kom resnično govorijo, in to lahko predstavlja grožnjo. Z Vet Your Date Bartram upa, da bo zagotovil več varnosti in zmanjšal potencialne goljufije.

Italijanski znanstveniki ‘naslikali’ Mona Liso z milijonskimi bakterijami, in ta je videti zelo kul. Italijanski znanstveniki ‘naslikali’ Mona Liso z bakterijami, in ta je videti zelo kul gotye_somebody_that_i_used_to_know 10+ pesmi na YouTubu, ki zvenijo “ful” boljše, če jih predvajaš pri hitrosti 1,25x Odkar je ta 90-letna babica odkrila fotografijo, nenehno ustvarja smešne fotomontaže, ki so obnorele splet. Odkar je ta 90-letna babica odkrila fotografijo, nenehno ustvarja smešne fotomontaže, ki so obnorele splet Prvega vtisa ne moreš popraviti: te besede bi ženske morale nehati uporabljati! Vrednejše ste, kot mislite: te besede bi ženske morale nehati uporabljati! · · ·