Interaktivna AR miza za namizni tenis
V zraku · tehnologija

Thomas Mayer je ustvaril interaktivno mizo za namizni tenis, ki je popoln vadbeni pripomoček za igralca namiznega tenisa. S sledenjem igralcu in projekcijo na mizo za pingpong namreč sproti sporoča koristne informacije in vaje v upanju, da se razvijemo v boljšega igralca.

Interaktivna AR-miza za namizni tenis je ultimativni pripomoček za vadbo pingponga. Miza sledi igralcu v resničnem času in vizualizira podatke na površino mize. Te projicira projektor, za spremljanje igralca pa skrbita Sonyjevi kameri Playstation.

PREBERITE ŠE: Bioo Lite – polnjenje telefona s pomočjo sobne rastline

Interaktivna AR miza za namizni tenisOdpri galerijo

Vsak igralec se prijavi s pomočjo loparja, ki je nekakšen prstni odtis, s čimer miza prepozna osebo, ki igra. Študent Mayer je teniško mizo ustvaril kot znanstveni projekt na oblikovalski fakulteti Schwäbisch Gmünd. Kako deluje v praksi, si lahko ogledate v priloženih posnetkih.

Call of Duty: Infinite Warfare Napovednik za Call of Duty: Infinite Warfare Prve stvari na internetu Vse prve stvari na internetu: kdaj je bil objavljen prvi tvit, poslan prvi spam … Prenosnik HP Chromebook 13 HP Chromebook 13: Google in HP predstavila najtanjši Chromebook VR igra The Climb The Climb: VR-igra plezanja, ki bo navdušila tudi prave plezalce