Internet je vzel to fotografijo za svojo.
V zraku · buzz buzz

Zgornjo fotografijo je 15. septembra 2015 za časopis Boston Globe posnel John Blanding. Prikazuje ljudi, ki so se zbrali pred Corner Theatre v Brooklinu (Massachusetts, ZDA), da bi za trenutek ujeti igralce biografske drame Črna maša (Black Mass), ki so prihajali na svetovno premiero. Na prvi pogled se fotografija ne zdi nič posebnega, samo še ena izmed množice, ki je ujela entuziastične oboževalce na delu. A ta je neverjetno viralna? Preverite, zakaj se je internet zaljubi vanjo in zakaj se boš tudi ti!

Naslovna fotografija oboževalcev, ki bi lahko čakali na karkoli, se na prvi pogled ne zdi nič posebnega, a ko jo boste enkrat pogledali od blizu, boste razumeli, zakaj se je internet zaljubil vanjo. Avtor ene najbolj viralnih fotografij v zadnjem času je John Blanding, posneta pa je bila pred Corner Theatre v Brooklinu v ZDA in prikazuje vnete oboževalce, ki čakajo na prihod Johnnyja Deppa, Dakote Johnson, Benedicta Cumberbatcha in ostalih na premiero njihovega najnovejšega filma Črna maša.

PREBERITE ŠE: Ruska policija izdala 15 varnostnih opozoril, ki svarijo pred nevarnostjo selfijev

In kaj je na fotografiji tako posebnega? Pobliže si poglejte tretjo gospo iz leve v prvi vrsti. Opazite razliko? Ženička je edina na posnetku, ki ne gleda v svoj telefon. Še je upanje na tem svetu. Mladi, zgledujte se po starejših.

Moleskine x Coca-Cola - kolekcija dizanerskih notesnikov Moleskine x Coca-Cola: dizajnerski poklon 100-letnici ikonske stekleničke Selfie varnostna opozorila Ruska policija izdala 15 varnostnih opozoril, ki svarijo pred nevarnostjo selfijev Zanimiva dejstva o izumiteljih. 28 zanimivih dejstev o izumiteljih, ki jih zagotovo še ne poznaš Mamini miti: zaradi njih smo vsi celo življenje živeli v zmoti Mamini miti, zaradi katerih ste celo življenje živeli v zmoti