demi rose
V zraku · buzz buzz

Ta britanski model je postal prava internetna senzacija – in to zaradi svojih nevsakdanjih oblin.

23-letna Britanka Demi Rose je postala svetovno znana z objavljanjem svojih fotografij na družbenih omrežjih. Danes ima na Instagramu več kot 8 milijonov sledilcev, kar jo uvršča med najbolj priljubljene modele v Veliki Britaniji.

Modne hiše tekmujejo, kdo jo prej uspel prepričati, da predstavlja njihovo spodnje perilo in kopalke, pojavila pa se je tudi že v številnih svetovno znanih revijah. Čeprav nikoli ni imela prave višine za model, je Demi vedno sanjala, kako bo prav to postala. Pred dvema letoma je bila razglašena za “najbolj izzivalno dekle” na Instagramu, danes pa zasluži več milijonov dolarjev.

View this post on Instagram

🖤 by @dannydesantos

A post shared by Demi 🌹 (@demirose) on

Videti je, da bodo manekenke z oblinami, kot so Kelly Brook, Ashley Graham in Iskra Lawrence, kmalu samo še lep spomin.


Drugi ti zavidajo: znaki, da neverjetno karizmatična oseba Drugi ti zavidajo: znaki, da si neverjetno karizmatična oseba hello-lightbulb-295383-unsplash Kdaj bi morali na počitnice v letu 2019 glede na naše astrološko znamenje? 5 presenetljivih koristi risanja To so presenetljive koristi risanja Valentinovo: 10 daril, ki si jih ženska resnično želi Valentinovo: 10 daril, ki si jih ženska resnično želi ·