Brskanje v družbi prijateljic je vedno zabavno.
Utrip mesta · moda · ženska moda

Igrivo in živahno poletje je tu, z njim pa prihajajo tudi bolj lahkotna, pisana oblačila. Navdahnjene s športnim duhom, toplimi barvami in privlačnimi potiski jih za na plažo, potepanje po mestu ali piknik pod soncem najdemo v trgovini Intersport Ljubljana-BTC, kjer je izbire več kot dovolj.

Igrive tople barve in vzorci so modna zapoved za letošnje poletje, ki bo z Intersportom pisano in navihano.

Za brezskrbno igro na plaži v Intresportu najdemo pestro izbiro modnih kopalk, ki se bodo ujemale z barvo flip flopk, in kratke hlače z vpadljivim vzorcem, kombinacija obojega pa zagotavlja zmago pri loparčkanju na plaži. Za popoldanski sprehod lahko smuknemo v nekoliko bolj elegantne kopalke, ki bodo skupaj s torbo z navihanim vzorcem še bolj izpostavljala igrivost barv.

Od igrivosti k poletni lahkotnosti. Lahkotna majica s posebnim detajlom je letošnji hit poletja. Kombinirajmo jo z džinsom in zadetek v polno bo neizogiben. Tudi z modnimi potiski na majicah in v preprostih kratkih hlačah najrazličnejših barv bomo to poletje ujele pravi korak in se brezskrbno preizkusile tudi v lahkotni odbojki na plaži. Preprostim enobarvnim kosom oblačil naj se pridruži le zanimiv vzorčast modni dodatek, nikakor pa ne smemo pozabiti na neonske barve, ki še zdaleč niso šle v pozabo. V kombinaciji z belimi kratkimi hlačami bodo prava paša za oči.

V Intersportu so nam prodajalke vselej na voljo. Tudi, kadar iščemo kaj iz njihovega kataloga.Odpri galerijo
Nahrbtniki Frachella Frachella – Slovenski nahrbtniki, ki so obnoreli modne odvisneže Tangice so "out" So tangice iz mode? Manikure za poletje 2015 Najbolj trendi & modne manikure za poletje 2015 No stress shop No stress shop – prva prodajalna opreme za jogo v Ljubljani ·