iPhone X Tesla
V zraku · tehnologija · pametni telefoni/mobilniki

Kaj dobimo, ko iPhoneu dodamo nekaj Teslinega pridiha? Iphone X Tesla, ob pogledu na katerega boste obnemeli. Kaj dela ta telefon tako posebnega?

Rusko podjetje Caviar je predstavilo različico pametnega telefona iPhone X Tesla, ki bo na voljo v omejeni zalogi. Pohvali se lahko z zelo visoko ceno, ki znaša kar 4 600 $, kar preračunano pomeni 3 904 €. Ovitek telefona je prevlečen s plastjo ogljika in zlata, vsebuje pa tudi lastno solarno ploščo.

Pri Caviarju so poznani po izdelkih, ki pozornost vzbujajo z ekstremnimi cenami. Z novo različico telefona so počastili generalnega direktorja Tesle, Elona Muska, ki si prizadeva uveljaviti obnovljive vire energije. Verjeti ali ne – baterijo je mogoče napolniti tako s sončno energijo, kot tudi s svetlobo, ki jo oddajajo luči.

Skupno bo izdelanih 999 telefonov. Ustvarjalci pričakujejo, da bo iPhone X Tesla najbolj navdušil astronavte, inovativneže in ljudi, ki si drznejo podirati meje človeške zmogljivosti. Prestižno napravo je mogoče naročiti tukaj.

Galerija – iPhone X Tesla

iPhone X TeslaOdpri galerijo
oneplus6 Cenovno ugodni OnePlus 6 preseneča s steklenim ohišjem galaxy-a6 copy Samsung Galaxy A6 in A6+ s kamero za izražanje vaše osebnosti LG G7 ThinQ LG G7 ThinQ: novi LG-jev paradni konj, ki pričara neverjetno zvočno izkušnjo Photo: Daniel Frank Preprosti triki, kako najti izgubljen telefon, tudi če je ugasnjen zvok · · · · · ·