Zmagovalne fotografije iPhone Photography Awards 2015
V zraku · buzz buzz

iPhone je že 9. leto zapored razglasile zmagovalce fotografskega natečaja iPhone Photography Awards (IPPAwards) 2015, , ki je namenjen ljubiteljskim in profesionalnim fotografom. Tekmovanje je istočasno slavospev Applovim pametnim napravam, saj so posnetki, ki so v sklopu tekmovanja prispeli na naslov tega tehnološkega velikana res izjemni. Izbrali smo najboljše fotografije iz posameznih kategorij, ki vas bodo pustile brez besed.

Apple je nedavno razdelil fotografske nagrade na svojih že 9. nagradah iPhone Photography Awards (IPPAwards). Edini pogoj za udeležbo je bil, da je fotografija posneta bodisi s pametnim telefonom iPhone, tablico iPad ali predvajalnikom iPod ter da nobena fotografija ni digitalno obdelana v grafičnemu programu. A v duhu tekmovanja je bila logično dovoljena uporaba iOS aplikacij.

PREBERITE ŠE: Najboljše fotografije posnete s pametnim telefonom iPhone 6

Preverite zmagovalne fotografije in naj potem še kdo reče, da iPhone ni pravi fotoaparat.

Absolutno 1. mestoOdpri galerijo
Tudi vašo službo ogroža robot? Preveri ali bo tvojo službo v prihodnosti prevzel robot? Koš dosežen z največje višine. How Ridiculous: koš iz neverjetnih 126,5 metrov višine PicMonkey Collage Izbor zabavnih ponesrečenih rojstnodnevnih tort PicMonkey Collage Najbogatejši slavni pari leta 2015 ·