MV5BMjA4MjUyMjI4Ml5BMl5BanBnXkFtZTcwNDkxNTIzMw@@._V1_SX1500_CR0,0,1500,999_AL_
V zraku · buzz buzz

Kdo pravi, da Iron Man ne obstaja? Robert Downey Jr. s svojimi dejanji dokazuje, da slavnega lika ne upodablja le v filmu, pač pa tudi v resničnem življenju.

Glede na stanje, v katerem se nahaja Zemlja, se zdi, da lahko okoljsko krizo reši le Marvelov superjunak – na pomoč zato prihaja Robert Downey Jr., ki ga poznamo po vlogi Tonyja Starka oziroma Iron Mana.

Robert Downey Jr. je naznanil, da bo v naslednjem letu ustanovil organizacijo Footprint Coalition, katere cilj je v naslednjih 10 letih z uporabo umetne inteligence očistiti celoten planet. Novico je z javnostjo delil med svojim govorom na konferenci Amazon Re: Mars, katere rdeča nit je napredna tehnologija.

Podrobnosti, kako bo projekt deloval, zaenkrat še ni razkril, je pa zato poudaril, da bo pomoč pri izpeljavi projekta iskal pri različnih vejah tehnologije, kot sta robotika in nanotehnologija.
Obenem se je pokesal, saj se zaveda, da je h krizi svetovne razsežnosti pripomogel tudi sam, a hkrati obljubil, da se bo za svoja dejanja v prihodnosti oddolžil.

Ljudje se te bodo zapomili: triki, ki te v trenutku spremenijo v najočarljivejšo osebo v prostoru Ljudje se te bodo zapomili: 9 trikov, ki te v trenutku spremenijo v najočarljivejšo osebo v prostoru 7 nepričakovanih stvari, ki smo jih podedovali Geni so čudežni: 7 nepričakovanih stvari, ki jih otrok podeduje od OBEH staršev Nikoli ni prepozno: 10 zvezdnic, ki so imele prvega otroka po 40. letu starosti Nikoli ni prepozno: 10 zvezdnic, ki so imele prvega otroka po 40. letu starosti Pozabi na krompirček: zato je bolje, da naročiš DVA burgerja! Pozabi na krompirček: zato je bolje, da naročiš DVA burgerja! · ·