shutterstock_697947241
V zraku · buzz buzz

Popravljanje vodovodne napeljave vsekakor ni lahka naloga, zato je ključnega pomena, da poskusimo preprečiti morebitne okvare. V nasprotnem primeru bo treba seči globoko v denarnico.

Vodovodar, ki se na spletni strani BoredPanda skriva pod vzdevkom “NegativePositivePrimitive“, se je odločil, da z javnostjo deli nekaj nadvse koristnih nasvetov, ki bodo pripomogli k podaljšanju življenjske dobe vodovodnih naprav. Ob tem je poudaril, da moramo ob težavah z vodovodom čim prej poiskati strokovno pomoč.

1. Rezervni deli

Ob nakupu ventila za tuš kakor tudi drugih pripomočkov se najprej prepričate, da so na trgu na voljo ustrezni rezervni deli.

2. Trda voda

Luknjice na glavi tuša so največkrat zamašene zaradi trde vode z veliko vsebnostjo kalcija in magnezija. To težavo lahko rešite z uporabo sredstva za mehčanje vode.

3. Garancija

Nekatere blagovne znamke kupcem ponujajo doživljenjsko garancijo za svoje izdelke. Preverite, ali je med njimi tudi pokvarjena naprava.

4. Tesnjenje

Pri tesnjenju vodovodnih cevi ne uporabljajte silikona. Namesto tega raje počakajte na vodovodarja, ki bo uporabil tesnilno pasto.

5. Kemična čistila

Pri vzdrževanju kopalnice se izogibajte kemičnim čistilom, ki lahko dolgoročno poškodujejo vodovod. Uporabite jih le, če resnično nimate druge možnosti.

christopher-campbell-107917-unsplash 7 stvari, ki jih v življenju ne moreš nadzorovati in za katere je prav, da jih pustiš za sabo gardie-design-social-media-marketing-563667-unsplash V teh šestih državah imajo zaposleni neverjetno dolge odmore za malico BeFunky Collage 15+ stvari, ki so bistveno večje, kot se nam zdijo na prvi pogled Uspešen otrok. Tako so danes videti ljudje z najbolj znanih memov na svetu, ki smo jih vsi uporabljali · ·